sejarah

Larian Mesra 1 Malaysia

..
Assalamualaikum wbt



Berlangsung di Taman Tasik Permaisuri Jumaat lepas, Kejohanan Larian Mesra 1 Malaysia 
anjuran IPG Kampus Teknik dengan kerjasama semua pelajar 5 PISMP. Alhamdulillah,
pergerakan majlis berjalan dengan sempurna dan meriah seperti yang dirancangkan.
Tahniah kepada semua kawan-kawan sebatch terutama dari ahli majlis tertinggi kerana
telah berjaya mengendalikan tugasan pertama ini. Tidak lupa juga buat para pensyarah
pembimbing dan semua pihak yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam
menjayakan kejohanan ini. Semoga semangat ini kekal membara untuk KOT bulan depan !!



Tugasan Seterusnya : Kejohanan Olahraga Tahunan 2012 IPGKPT !!
go go go !!


26 comments:

shedameor said...

lari lari yeah :)

amna said...

MISS.SHEDA: hoyeah!

アヌムちゃん said...

waa menarik aktiviti :)

アヌムちゃん said...

waa menarik aktiviti :)

teha said...

bz lari nmpk.. hahahha !

semutsengal said...

kau menang tak ?



AHAHAHAHA

amna said...

SIS.FROMKOREA: lebih kurang jogathon/merentas desa kalau di sekolah :)

MISS.TEHA: jadi pegawai n uruskan hal2 pengendalian sahaja :) hihi

MR.SEMUT: saya jaga jalan mati je.. tak lari, jdi pegawai ^^

SYAFIQAHSALEH said...

Kami akan uruskan benda benda ni lepas selesai praktikum nanti. KOT kami bulan 4. InsyaAllah. Good luck cikgu Amna :)

J.Syazwana said...

fuhyoooo.
dah lama siot tak lari2 ni.
hahaha

hassy chan said...

mesti leh kurus lari2 nih hahahha...
kalo ak, mesti da cbut lari dr join bnd2 gini.. mls tol nk lari mwahahaha

eva said...

seronok main lari2 ni.. skrg xder masa nak lari.. tak fit lagi dh haha

ABU said...

lama x ikut aktiviti lari2 bagai..

jeBateja said...

Larian MEsra..?...err..tak de hadiah lah erk utk pemenang..??

sha my heart said...

amna cikgu sukan ke?
patut suruh anak murid baca entri sebelum ni pasal tips penjagaan kasut sukan :)

chemay said...

dekat kolej chemay pon ada buad ni dulu.
tapi chemay tak join.
tak sehad masa tuh. (alasan)
hehehe
:P

dhiera said...

dah lama tak join aktiviti macam ni~

amna said...

CIKGU.SYAFIQAH: nampaknya setiap ipg lain2 time prktkum ye.. apa pun, wish u luck n selamat berdedikasi, cikgu ^^

MISS.SYAZWANA: setahun sekali lari kebas2 kaki dbuatnya ^^

MISS.HASSY: kami kena anjurkn event ni, so time kejohanan just duduk jga jalan je.. hehehe

MR.ABU: mana taknya, asyik main game indoor jer.. ^^ lalalla~

amna said...

MR.JEBATEJA: ada hadiah bagi setiap kategori :) utk pelajar IPGKPT sahaja..

MISS.SHA: bukan, tpi semstr ni kami ada kursus olahraga, so antra tasknya adlh menganjurkan kejohanan larian ni :)

MISS.CHEMAY: tak mnagapa, msih bnyk lg peluang nk join event cmni ^^

SIS.DHIERA: huhu.. len kali jgn lupa ambil bhagian tau.. ayuh sihat2kn badan Kita ^^

Juliet_iRa~" said...

hye amna!heee

akk pon dah lama xdtg cni..:)

sihat tak?wahhh amna lari tak?akk dl plg suka ngelat kalo ada larian camni..kehkeh

fathiahRAIHANA said...

fuhh aktif betul :)

~SaL IjOu~ said...

handle KOT penat tp bila da abes seronok mengenangkan kembali..hehe~ ;p

.izzati liyana. said...

waa.mesra gitu. hehe. kalau sy, mmg mls bab2 lari ni.

amna said...

MISS.IRA: kalau saya, blum tentu lg boleh sumbang mata walaupun 1 ^^'' hik2~

MISS.FATHIAH: mengaktifkan diri demi tugasan ^^

MISS.SAL.IJOU: mesti awak pun pernah kendalikn kn.. wlupun letih sbb asyik la ad perjumpaan.. tpi hasilnya mesti puas!

MISS.IZZATI: utk dpt markah tinggi, kena tunjuk komitmen pd tugas wlaupun berat je ati ni :D

aiEz said...

seronok kalau lari ramai2 meriah jer rasa...;)

amna said...

sangat seronok bila dapat lari dengan kawan2.. sbb time tu la dpt hilangkn sgala kkusutan dlm kuliah :)

Papa Mifz said...

papa mifz dah lamo tak berlari mesra...huhu