sejarah

terkilan



.
.
assalammualaikum


Semalam tiada kuliah namun datang juga kampus atas urusan lain. Kena jumpa lecturer, hantar rejister, bincang pasal persediaan Pameran Bahan Bantu Mengajar dll. So, nak beritahu minggu depan, Rabu dan Khamis akan berlangsung Pameran Alat Bantu Mengajar (Pemulihan Khas) di IPGM Kampus Teknik, Jalan Yaacob Latif. Semua dijemput hadir ! :)



 

MAKLUM : rasa sangat terkilan di atas kes 20 ABM kelas kami yang telah diserahkan (tanpa pengetahuan) kepada pihak-pihak tertentu. Bila difikirkan kepentingan kepada pihak tersebut dan anak bangsa memang tidak dapat disangkal, tapi mengapa tidak dimaklumkan terlebih dahulu...


Faktor tenaga, masa, komitmen dll semua itu perlu diambil kira sepatutnya. ABM tersebut juga pasti berguna kepada kami untuk berpraktikum dan proses audit MQA semester depan. Namun, disebabkan perkara sebegini, semuanya akan menjadi masalah buat kami (pelajar).


Apabila ditanya dengan individu berkenaan apakah tindakan yang boleh diambil, beliau langsung menyatakan "saya tidak dapat nak tolong, cuba usahakan cari ABM subjek lain".







T.T
(sedih . kecewa . terkilan)

22 comments:

Fara E's said...

sabar ya kak amna

khairul akmal bin azman said...

study rajin2 yew..

hehe..

jadi org yg berguna!

amna said...

MISS.FARA: tQ dik. awak pun sama. fokus dalam kelas tu..

MR.KHAIRUL: insyaAllah.amin. u too khairul

adwafarahin said...

eh2 mane bole lepas tangan mcm tu jer..ish x ptt btl!

saba ye jiha syg! :)

amna said...

MISS.ADWA: sedih tau.. apa pun kami sedang usaha utk tanya selnjutnya~

Umie Artoqiemie said...

perghh tu diaaa jawapan..

Maii Yusre said...

sabar ehh.. ish keji betul lah orang tuh..= =

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sabar ye..

All the Best..

Peah Glemer said...

sabar :)

ILA HonEyBuNNy said...

ciannya...ila baca pun sedih...

apa pun..sabar itu indah...;)

dill said...

sabar banyak2 ye amna. semua ada hikmahnya

dill.

amna said...

MISS.UMIE: masa tu luluh jantung.. patutkah jawapan bgtu wlupun dh buat perkara yg... T.T

DIK.MAII: sudah mulai reda. ada hikmahnya ni..

SIS.LILY: getting better kak. skrg kena teruskan usaha baiki semua ABM yang masih ada dalam simpanan kami

MISS.PEAH: T.T tQ

MISS.ILA: sangat indah! now i knoe why Allah suratkan mcm ni..

MISS.DILL: :) sweet dear :)

aiEz said...

amna,byk2 sabar ye...

amna said...

MR.AIEZ: alhamdulillah, dah okay sikit sbb ada backup abm sem ni..

Azyan said...

kak amna,chill nahh :)

Addin said...

sabar ea :) insha Allah semua akan okay .

amna said...

MISS.AZYAN: chill3! huhuhu

MISS.ADDIN: Tq.. CHILL~

cha zainol said...

sabar. n gud luck :)

amna said...

MISS.CHA: insyaAllah akan sama-sama menjayakan pameran tersebut sebaiknya.. gabungan tenaga dan komitmen guru2 pelatih lain pasti menghasilkan buah yang lebih BAEK!

Syamimi Mansor said...

sama la dengan n nasib snior2 dek.. bila dapat tau depa bg kat skul, rasa sedih sgt, tp tu la nk wat cmna. nk pamer kat pameran, tp yang the best sume da xdak. :(

dhiera said...

sabar ye~ bole tahu apa itu ABM?

amna said...

SIS.SYAMIMI: senior2 lagi la dah lama kan, ish2, apa pun now terpaksa cari2 campur2 dgn abm math sbb nak nmpk meriah gtuw~ gudluck sis!

MISS.DHIERA: Alat Bantu Mengajar :) bahan yang kami cipta dan hasilkan utk bantu murid-murid belajar..