sejarah

Memorable momment of the MONTH

.
.
assalamualaikum

( Mr. Danial the Master )






Mr. L : Hi sorry for the accident..
Me : It's OKay. I know it's accidentally occur
Mr. L : How was everything ?
Me : Going well. Mr. Danial just sending my car to Lumayan
Mr. L : Did he tell you how much it cost ?
Me : Yup, around 1K
Mr. L : Okay! Thanks and safe journey back to Johor
Me : Oh ya, please call Mr.Danial to return your balance. TQ



*It's took place at Shine Car Sallon, Tasik Permaisuri KL



33 comments:

adwafarahin said...

mcm mane bole excident nie?

jiha ok ke?

amna said...

MISS.ADWA: Mr.L salah masuk gear tapi masuk reverse dan langgar kete bahagian hdapan kereta saya. im ok, dont worry ^^

Umie Artoqiemie said...

waduh2.. seb baek x pape

eLL said...

hihi. sweetnye Mr. L

shedameor said...

nasib baik takde pape kak.

dhiera said...

kesian ye.. klo dah kena sampai 1k tu byk jugak la rosak ye~

iMBobo said...

alhamdulillah tak cedera, tp mahal woo 1k tu,die bayarkan lah kan?

aleen aiden said...

wuuuuu nasib die yg bayar.agaga~

amna said...

MISS.UMIE: syukur alhamdulillah, masing2 okay. cuma kereta sahaja

MISS.SHEDA: alhamdulillah syukur

MISS.ELL: ketampananya terserlah dengan tanggungjawab n bdi bhasanya ^^

MISS.DHIERA: ganti sebelah lampu + ketuk dan cat :)

MR.BOBO: aah, syukur dia yang cakap nak bayar SEMUA. lagpun masa tu dia yang gerakkan kenderaan dia.

MISS.ALEEN: kesian pun ada, tapi dia yang gerakkan kereta tu n melanggar kenderaan saya parkir

zati embong said...

baguslah org yg buat salah n nak bayar. O.o

amna said...

MISS.ZATI: sangat kesian dgn Mr.L sbb merah2 mata dia masa nak bayar pendahuluan pada tokey workshop..
pengajaran buat kita semua, spaya BERHATI-HATI :)

Papa Mifz said...

erk...betul2...hati2 la kito semuo yer...

jeBateja said...

pehhhhh....1k....musti keta mahal hang ni....paling tidak HONDA ni....ahakz

ABU said...

1k..wah...
ko tak ape2 kan..sib baik..syukur..

schaze zainn said...

adoi macam mana leh xcident ni?

nasib baik la tak de cedera.

tak claim insurans ke?

last friday encik amin schaze pon xcdent.

but nasib baik bleh claim insurans.huhu kalo tak mmg masak la..

next time carefull oke :D

NeoBalanoCarpus said...

so da siap kreta?.bagus btol Mr.L tu...

amna said...

MR.PAMIFZ: kita merancang, Dia menentukan. kadang tu orang langgar kita secara tak sengaja..

MR.JEBATEJA: xda la. dia ganti set ori utk lampu tu yang mahal kut

MR.ABU: den okay yo. cuma ketor masa nak habak kt abah aritu >.<''

MISS.SCHAZA: disebabkan Mr.L yang TIDAK SENGAJA MELANGGAR keret saya, so, beliau sendiri decide utk BAYAR SEMUA kos :)

MR.NEO: siap dalam masa 1 HARI. wiet3! sangat cekap ^^ (ketuk, cat, tukar lampu)

アヌム ちゃん said...

oklaa dia bayar sumee.huhuu..nsb baik xde apa2 kan..diri lg penting dr kete..huhuuu

amna said...

SIS.KOREAN: alhamdulillah, rezeki namanya ^^

whitecappuccino said...

banyak juga tu..1k..

amna said...

MR.WHITECPUCINOlover: mahal, sampaikan saya tgk Mr.L pun kemain kesian.. kalau nak harapkan duit saya (student) ni mana la mampu :(

aiEz said...

alhamdulillah amna xde apa2...lepas ni hati2 ye amna,jga diri selalu...

sleeping_maniac90 said...

perghhhhh 1k..
bangkrap..
nsb bek ko ok..

sha my heart said...

woo, banyaknya RM1 K.

Drive safety, k dear

cik sakdi said...

1K. perghhhhhhhhhhhhh

Anif Abdullah| AA said...

1k tuh.. nasib dia consider utk bayar ..huu

teha said...

wah ! 1k tu

amna said...

MR.AIEZ: syukur tiada dalam kenderaan time tu

MISS.MANIAC90: syukur semua okay dah sekarang, cuma nampak la juga kesan tu sikit

MISS.SHA: thanks :)

amna said...

CIK.SAKDI: terkejut juga, sbb mr.danial kata barang pakai yang ori.

MR.ANIF: syukur sangat dia sangat bertanggungjawab :']

MISS.TEHA: huhu, tak sangka juga sebanyak tu

dill said...

yang penting amna selamat :)

dill.

amna said...

MISS.DILL: alhamdulillah sangat semuanya dah kembali ok ^^

YOUsoF said...

Syukurlah kereta je yang cedera..


Lebih hati² dan jantung² lepas ni ok.. ;)

amna said...

MR.YOUSOF: InsyaAllah akan lebih berhati-hati..