sejarah

off weekend








akan berada di   Johor Bahru selama dua hari la pulak





p/s : ada sesiapa nak kirim barang ?

14 comments:

fifianggun said...

nak!!nak kirim abe2 johor,,hahaha,,,kidding=)

amna said...

miss fifianggun : ciri-cirinya? hehe

adwafarahin said...

amna! hati2 ok

slmt kembali nnt yep ^^

airul_chobits said...

nak kirim kerepek!! jgn lupe bwk bnyk2 kerepek tuk umah sewa kite nnti ye =)

dill said...

dvd citer leverage utk semua season. hihi.

dill.

aLieF si Muncung ManiS said...

saya nak awk bawakan laksa johor..boleh?? tgh lapo ni..hehe

Aini Sobli said...

ahhaha . kirim jiah la satu . :) cari kerepek best-best kat johor member :)

shahjiehan said...

nk mee bandung muar bleh x? hehhehee

chuare (: said...

nak nak. kirim kan makanan yg sodap2 hikhik

WidadCutieyGirlZ StorY said...

ada pe kat johor..kalau singapore aku nak la kirim22.hahah

apik pehe said...

amna..apik taknak kirim barang..apik nk kirim orang..heehe..bawak balik yg comey2 tau..comey tapi ati sopan..heheh

tomato said...

kita pon nak balek batu pahat next week . hehe ;p

amna said...

miss adwa : thanks adwa :)
alhamdulillah semuanya selamat & lancar.

cikgu Airul : yela.. yela.. nanti b4 balik singgah kedai sat cari eh. di JB mana ada jual kerepek murah2 ^^'' kekeke..

miss dill : fuh~ season 1 pun belum tentu amna leh carikan. tiada masa la dill. duduk rumah je, x p mana

mr. alief :tak jumpe.. kalau mee rebus ni ada. nak? haha

amna said...

cikgu mekning : kerepek murah kt BP. kena kirim raudhah bagan tu. haha. kt jb,otak2 ade la :D

mr. shahjehan : kalau nak mee bandung mai la turun muar terus singgah rumah saya. ni dah balik muar pun :)

mr. chuare : mee rebus & otak2. slurrp! tampoi

miss widad : balik hjg minggu. x sempat p jalan mana pun dad. duk rumah yoo~

mr. apik : amna tak sempat jalan mana pun. kalau yg area rumah amna ada la. nak?? gelang patah, lima kedai n mutiara rini ;P haha

mr. tomato : bestnya.. nak kerepek pedas sekilo. hahaha