sejarah

foya-foya

assalamualaikum

semua barang dah lengkap, tak sabar rasanya nak balik kl !!
*tetiba semangat, kan.. karang tba msanya takmo balik pulak =.=
 
alhamdulillah, hari ni dapat juga aku keluar berfoya-foya
*maksudnya d'sini adalah keluar berbelanja ^^
walaupun keluar dalam masa 3 jam je, boleh la nak dikatakan puas..
sebab barang-barang yg nak bawa balik rumah sewa dah lengkap overall

 apa pun, credit to abah & mak yang telah make my day !!
*walaupun tak dapat teman keluar tadi ;(
*disebabkan elaun KPM tak keluar-keluar sampai hari ni, aku terpaksa
guna tabung pama. takpe, ni semua pun untuk persediaan sem baru kan..

 kalau anda semua nak tahu, produk keluaran LION telah dijamin halal oleh jakim
*mandian tu bau x sedap, tapi sebab nak matching dgn bakul shower terpaksa ambil
anda anda, jangan lupa guna produk yang halal ye...

 yang ni takde warna pink | nak beli almari kain macam tak kuat je..


the best one | terpaksa beli after yang lama telah dicuri oleh malaun..
*untuk bukti sila TEKAN


p/s : mohon jasa rakan2, doakan kelancaran aktiviti sepanjang semester 4 nanti ye.. :)
*balik kampus, sure la jarang blogging lagi..
 

37 comments:

apik pehe said...

huhu..banyaknyer barang dia beli

sha my heart said...

wah, best la parent yg belanjakan..

amboi, semua match biru ye..

amna ni student mana? bila n mula sem?

ABU said...

aku suka pakai itu shokubutsu.. bnyak buih..hahahah

amna said...

MR. APIK : tu baru sikit ad yg lain juga (baru nk mula duk rumah sewa) ;(

MISS SHA : saya pelajar IPGM Kampus Cheras. mula isnin akan datang ni :)

MR. ABU : yeah.. "cuba la yang ni ayah".. "bagus ke??".. "cuba la dulu ayah"

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MINAT BIRU YE..
SLMT KEMBALI KE KAMPUS..
MOGA SEGALANYE BERJLN DGN LANCAR.. ;)

SYAFIQAHSALEH said...

amna budak IPG Teknik ke Ilmu Khas?? sya budak IPG Ilmu Khas lah :)

Cahya Qasehnya said...

Gambate cikgu!

Cik Ezy said...

cik ezy pnye drawer tu kaler pink..
nk?
ekeke

aleen aiden said...

ape yg dicuri tu?kasut kah?huhuh

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhhh...rajinnye berjogging..jom kita jogging sama2...huhu..anyway,,selamat masuk sem baru...:P

shedameor said...

sama macam sheda. ape2 hal, mesti nak matching semuanya :)

amna said...

SALAM JUMAAT :)

SIS LILY : terima kasih, saya sangat hargai itu :') bukan minat biru, tpi dah terlanjur banyak barang biru, kena matching semua ;P

MISS SYAFIQAH : saya student sem4 (naik ni) di IPG Kam. Teknik :) wah, berjiran la fiqah. awak mesti junior kan. saya dah tua ;'I

MISS CAHYA : terima kasih.. saya hargai itu. best of luck to you too dear :)

CIK EZY : huwaa, nak tukar.. nak tukar.. yang ada warna pink tapi pattern x lawa ;D

MISS AIDEN : aah. kecurian besar-besaran kasut sukan di kampus.

MR. ALIEF : bila pula saya berjogging ni. tapi boleh gak. tasik permaisuri jom! keh3

MISS SHEDA : walaupun warna tu kita tak minat, tapi kalau dh majoriti warna itu, itu juga la yang dicarinya the next stuff :D

shedameor said...

yea, betol2. sheda tak minat warna hijau tapi once da beli warna hijau, semuanya hijau tau. cadar, hanger, baldi, berus gigi, semuanya lahh. hehe

cik husna said...

amna..tema biru ke untuk sem 4 neyh?shower cream biru, almari biru?hehe...niway, gudlak..see u soon :)

dill said...

selamat belajar!

biru biru biru biru!

dill.

amna said...

SALAM JUMAAT :)

MISS SHEDA : lgpun, bila dah semua sama warna, senang la kita nk bezakan dgn orang lan kan.. mana la tautertukar ke ape dh susah :P

MISS HUSNA : tu la una. tapi barang mknn takde la biru. see u dlm perhimpunan pagi isnin nanti ^^

MISS DILL : yela. terima kasih tau.. semoga bertemu di puncak jaya. aceh.. ;D

SYAFIQAHSALEH said...

haip kita sebayalah dear..nice to know you amna <3

SYAFIQAHSALEH said...

haip kita sebayalah dear..nice to know you amna <3

amna said...

MISS SHAFIQAH : oh great to hear that babe :) x sangka berjuran ^^ awak, nk tanya sikit, kt IPIK ada kolam renang ke??

NzA said...

semoga terus suksess...insyaAllah...

Shamsuddin Amin said...

semoga sem 4 ni
lagi success... amin...^^

schaze zainn said...

shokutbusu wane biru tak wangi. tapi wane orange oke la. tapi lg suke beli johson2 punye sabun sebab wangi giler :D

adwafarahin said...

hihi kasut size 7.5 ke? adwa punya saiz 9 nike jugak -___- seksa jgk nk cr kasut kaki panjang huhu

amna said...

ASSALAM :)

CIKGU NZA : tq, insyaAllah..

MR. SHAMSUDDIN : terima kasih. amen, moga2 suksess :)

MISS SCHAZE : nak buat cmne, nak sangat matching. takpe, sbln lg refil perisa lain lak :D

MISS ADWA : UK saiz 5 cik adwa. kedai tu tak banyak pilihan, so pilih bukan ikut pattern tapi ikut saiz ;(

Aisyah Aina said...

banyak beli barang...

orang2 ni memang suka mencuri kan...

shahjiehan said...

huiyoo..nike tuh!

amna said...

MISS AISYAH AINA : beli mana yang perlu je yang. mungkin terdesak tu.. dah dapat tgkap pun, orang luar

amna said...

MR. JIEHAN : tehe... al-ikhsan (lebih murah brbnding sport centre) ;P

sha my heart said...

oo, cikgu rupanya.. cikgu apa, dear?

apik pehe said...

amna amik umah sewa kt mane?apik baru nk mencari rumah sewa untuk LI nanti..

amna said...

MISS SHA : tceh to be. kursus pmu bahasa melayu :)

MR. APIK : di aprrtment area bandar tasik permaisuri. mr. apik LI cheras ye??

WidadCutieyGirlZ StorY said...

alamari plastik ok..la...sme macam aku ner...ko tiru yer...hahaha..kasut baru beb..heheh..wah sem baru semua baru..guid luck cikgu..jgn malas arrr...

アヌム ちゃん said...

3jam dah lama dah tu..mmg puas tu.hehee

meaw said...

beli sabun mandi sebab nak sama dengan bakul?sejibik sama perangai macam meaw,kekekeke ^_^

Nur Liyana said...

wwah cikgu bnyak nyer beli....kaler semua biru lak tu!!!

apik pehe said...

apik LI kat jalan tun razak..
nak cari rumah kat wangsa maju..huhu

amna said...

ASSALAMUALAIKUM..

MISS WIDAD : insyaAllah kawan. nnati dh dpt kerja jangan lupa treat aku. jeng3~

MISS アヌム ちゃん : hehe.. termasuk perjalanan pergi dan pulang ;'D

MISS MEAW : hehe.. loike sangat2 la awak..

MISS LIYANA : beli barang2 yang mmg nak guna la dik :)

MR. APIK : oh, saya bandar tun razak, bukan jaln tun razak :)