sejarah

20062011

assalamualaikum


alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi di atas limpah kurnia & rahmat-Nya.
Hari ni, persiapan menguruskan rumah sewa, kemas dan punggah perabot dapat diselesaikan.
Terima kasih kepada semua rakan serumah atas kerjasama kalian



hari pertama di kampus nampak tenang & membosankan.
pensyarah masuk, tapi sekadar memperkenalkan isi kursus yang akan diajar :)
Then, hari ni juga merupakan hari pendaftaran guru pelatih baru ambilan jun 2011
TAHNIAH adik-adik !!!  selamat menjalani kehidupan di IPG @ maktab
 TAHNIAH juga buat classmate yang dapat DEKAN (up to 3.75)


p/s : credit to wifi pakcik rumah sebelah.. yehaa! 

24 comments:

adwafarahin said...

oooo curi wifi yer?
hahahaha

amna said...

MISS ADWA : bukan curi, tapi tumpang ;P

Aisyah Aina said...

pakcik! pakcik! ada pencuri...hehe...

nasib baik tak berjiran ngan amna....hahaha XD

Shamsuddin Amin said...

baek kan pakcik sebelah...
bg wifi free... hehe

dill said...

ipg mane?

dill.

amna said...

MISS AISYAH : bukan mencuri la yang. unsecured ;P smntra mnunggu brdbnd sampai~

amna said...

MR. SHAMSUDDIN : tehe.. nnti elaun sampai, saya stop. now, nrdbnd tersekat :(

MISS DILL : saya di Kampus Teknik, Bndr. Tun Razak (berhadapan dgn SM Teknik KL)

shedameor said...

tang wifi yang best tuuu :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti letih mengemaskan.. ;)

ABU said...

tahniah la korang semua..best la blh min tumpang2 wifi..hahaha

NzA said...

wah baiknya pakcik jiran tu..kalau camtu boleh la share sokmo...hi..

slamat menjalani hidup di rumah sewa.

アヌム ちゃん said...

mesti bersemangat je ni sem baru..heee :)

SYAFIQAHSALEH said...

amna duk sewa umah kat mane? btw, kami tak dpt results lagi pun..haish :D

dill said...

oh. adik sepupu dill kat kampus bahasa melayu :)

dill.

amna said...

MISS SHEDA : alhamdulillah. terharu sangat tau~~

SIS LILY : puas menghabiskan 3 hari 2 mlm utk susun & lengkapkan barang yang kurang (nmun masih banyak kprluan x da)

MR. ABU : kami tumpang sampai habis bulan ni je smntra tunggu elaun :(

CIKGU NZA : insyaAllah. kami sangat hargai jasa tersebut

MISS アヌム ちゃん : sangat semangat, tapi smngt nk mencantikkn rumah sewa je nmpknya :P

MISS SYAFIQAH : de aprt lumayan, tasek "_"

MISS DILL : bersblhn dgn kampus IPBA kan??

WidadCutieyGirlZ StorY said...

dekan tak???mesti la dekan kan..heheh..tahniah!!!

amna said...

MISS WIDAD : dekan di IPG up to 3.75 la yang.. :(

Far8 budak baik said...

wah nape duduk rumah sewa..
mmg tade asrama ehh..
mmg best lahh msk sendiri..
megi jelah ni??hahaha =p

Syuxer said...

hahahaha..pencilok wifi..;p

say to easy=) said...

eh curi wifi yeah?haha..selamat mengemas rumah ye :)

apik pehe said...

hehehe..naseb bek ader wifi umah sebelah..hahha

Nur Liyana said...

cepat ucap thniah kat classmate awak tue..hehe

cik husna said...

ramai eah dak pbm dapat dean?wah..mmg hebat lah korang..niway, dean 3.75 or 3.8?ase aritue ade lcturer ckap da nek 3.8

cik husna said...

ramai eah dak pbm dapat dean?wah..mmg hebat lah korang..niway, dean 3.75 or 3.8?ase aritue ade lcturer ckap da nek 3.8