sejarah

7 jam di SMT Setapak !

assalamualaikum



straight to the point, today saya telah menghabiskan lebih kurang 7 jam di SM Teknik Setapak, KL
bersempena Hari Koperasi, Keusahawanan & Hari Terbuka Asrama



 Di sana, kami Team KLM 12 dari IPGM telah join sekali program
sementelah sama ikuti program khidmat masyarakat yang telah termaktub
dalam jam kredit semester 4 baru ni



Seronok wa cakap lu !! act. ni first time buat prgram dgn murid S.Men.
Before ni asyik ke sekolah rendah / pra-sekolah.. 
Then, kali ni lecturer buat perbezaan sedikit &  sambutan luar jangkaan tu. 



 betapa kami dapat rasakan perbezaan dalam melayani murid-murid
dalam generasi usia yang berbeza.. seriously, banyak perbezaan :D



sepeti biasa la, jika hari koperasi ni orang akan berpusu-pusu jual makanan
namun, kali ni kami sangat bertuah kerana kebanyakan makanan & minuman
termasuk kraf tangan yang dijual adalah original iaitu hasil titik peluh
murid-murid sekolah berkenaan ( teknik vokasional ERT ) Tahniah !!



  
so, kami buat kelainan dengan menganjurkan beberapa jenis permainan yang
mana sesuai untuk semua peringkat usia (guru,ibu bapa, murid, kanak-kanak)
tak caya, tengok gambar-gambar bawah ni...






akhir sekali, nak ucapkan terima kasih dan penghargaan buat semua warga SMTSKL,
para pensyarah, guru pembimbing, rakan-rakan KLM 12 terutama sekawan merah :)




p/s : akan blogwalking tengah malam ni. terlalu penah nak terjah petang ni
so, harap bersabar ye rakan blogger... maaf~

28 comments:

fifianggun said...

macam havoc je ni=)

Aisyah Aina said...

wah! best gila :)

WidadCutieyGirlZ StorY said...

wah!!! best nyer...

aleen aiden said...

amboih.gamba nombor 3 tu kemaen lagi memasing.hu3 :P

IMANSHAH said...

meriah nampak!!

adwafarahin said...

waaa sgt best!
rse cm nk blk ke sekolah plak
-___-"

amna said...

MISS FIFI : lebih kurang la. coz mereka sangat xcited. mknn n mimnm pun sedap2!

MISS AISYAH : jom, next school, sekolah adik aisyah aina :D

MISS WIDAD : best2. pengalaman baru ^^

MISS ALEEN : mereka semuanya overxcited. nak2 bila kami buka booth karaoke 2 lagu rm1. x putus2 pelanggan ;P

MR. IMANSHAH : boleh la. haha.. yang penting seronok !!

MISS ADWA : ayuh kembali cik adwa. jeles tengok dieorng semua.. (trasa tua je diri ni)

najihah sahami said...

waaaaaaa..bestnya!

amna said...

MISS NAJIHAH : alhamdulillah. new experience yang sangat havoc :')

NzA said...

bakal pelapis cikgu2.....

amna said...

CIKGU NZA : tq. insyaAllah :)

saya bukan tomato said...

sekarang musim skolah wat event kan . hik

SYAFIQAHSALEH said...

wah syoknya ada aktiviti cmnie..amna amek kos ape ye?

amna said...

MISS BUKAN TOMATO : rasanya mcm tu la. semntra masih lapang ni kan. 2july ni pun larian 1 malaysia sluruh malaysia. ada lg event :o

MISS SYAFIQAH : saya ambil PMU B.Melayu. tapi KLM 12 ni pasukan pengakap batch kami (4pismp)

dill said...

amna2,ade hadiah sempena karnival tak? hihi

dill.

amna said...

MISS DILL : semua hadiah telah dimenangi oleh semua peserta termasuk cokelat2 saguhati. Grand Prize (teaddy bear besooo) pun lasty ada orang menang :D

abu muaz said...

salam kenal

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..Bestnye.. ;)

WidadCutieyGirlZ StorY said...

biasa la !!! belajar macam amna ni.kena bermain dengan budak2 jer..tak kira dewasa ataupon kanak22. Baru dpat byk pengalamn...

Miecyber said...

Program yang bagus...

Anjing Berbulu Panda

ABU said...

nice pic...aku pun akan blogwalking mlm2 buta hahahaha

amna said...

MR. ABU MUAZ : baiklah. sama la kita :) btw, terima kasih sudi singgah dan drop by comment. hihi

SIS LILY : sangat-sangat teruja kak. tak sangka mereka sangat sporting ^^

MISS WIDAD : eherm.. ala, cm tak bese je widad >.< act, rindu nak balik sekolah smula :')

amna said...

MR. MICYBER : alhamdulillah..

MR. ABU : ha, bguih la cmtu mr. ABU. ingat siang2 je boleh walking2. walking mlm2 pun leh kurus tau :D

Nur Liyana said...

wah bestnyer..mesti makan byk2 nie...hehe

best2..rindu zaman sekolah!!!!

Liena Razali said...

best nye...pengakap jgk ke? ;)

Papa Mifz said...

dulu papa mifz sekolah teknik jugak...:)

amnie azmira said...

best2..^_^

amna said...

MISS LIYANA : banyak makanan HEBAT! sedap2 belako tu.. tapi agak mahal berbanding hari kantin biasa :$

MISS LIENA : yup. hehe.. pengakap remaja di IPGM KP Teknik ^^

MR PAPAMIFZ : tehee.. mesti hebat n berdedikasi mcm student2 kt SMT Setapak ni kan :)

MISS AMNIE : best, alhamdulillah :)