sejarah

free sangat

assalammualaikum

sekarang, tepat jam 11.20 malam dan aku masih lagi menghadap si compact yang
dah berjaga sejak pas maghrib petang tadi sampai la ni dengan setianya.
specialnya malam ni, aku masih di rumah. sangat  'rare' la kan, bila budak hostel
masih lagi tercongok di rumah bila esok ada kelas atau kene p kuliah dapat lecture
hmmmmm | syoooik tak hingat, sok seawal 8.00 pagi dah kena p kelas belajar..

apa-apa hal pun, malam ni boleh online dan lepak dengan tenang tanpa sebarang task
almaklumlah kalau duk kt hostel waktu-waktu gini mmg la aku duk pusing pasal kerja
roomate, malam ni i stay bilik kt rumah i la eh. sambil goyang kaki makan fries ^^
esok before subuh cepat-cepat drive ke kampus. doakan selamat ye.. 


p/s : esok kena hantar fail/portfolio laporan Bina Insan Guru! 
nak buat mlm ni tadak mood, so esok jela pas abes kuliah =,=

16 comments:

Rozuan Ismail said...

sy tengah short sem.dan yg sy suka internet sgt laju.boleh download movie

Khairil said...

'free' le tu...yang penting happy....salam perkenalan...

amna said...

mr.rozuan : internet di rumah mmg terbaek. kalau di kampus duk berlaga dgn org lain ^^''



mr.khairil : salam perkenalan, blogger. free2, esok siap la nak siapkan fail ;'[

syaida farhana khaled said...

balik oooi
XD

apik pehe said...

hehhee..alangkah bestnyer apik free camtu

Ihsan Arifin said...

kemon la tayah tunjuk sgt fries. lapaq aihhhh

amna said...

ana : dah balik pun. an, pe perasaang klua kelas tukar bajug~

amna said...

mr.apik : sekali sekala best, kalau tiap kali habis semua kijo tak bereh


cikgu ihsan : fuhhh~ nikmat d'rumah

Ihsan Arifin said...

tayah nak nikmat sgt lah. rumah kata pergi maktab kata mari

amna said...

cikgu ihsan : mana tak panggil mari.... banyak komitmen. aceh~~~ ahaha

Fathiah Hamim said...

haha. rilek je duk umah lagi.

amna said...
This comment has been removed by the author.
amna said...

miss fathiah : skrg saya dh di kampus. ouch, tired of work =,=''

Ihsan Arifin said...

cecehhh komitmen pa diaaa cecite cecite ;)

aleen aiden said...

makan fries kat rumah smbil tengok tb atau on9 heaven kn!hee

amna said...

cikgu ihsan : komitmen utk hadir kuliah walaupun hanya 1 jam sehari ;')

miss aleen : sangat sangat.. semua dtnggung yg menyiurkan tu~~