sejarah

mahu sihat



vitamin ak dah habis. 'spot' haram kini membiak sihat sana sini situ
aissseh, tensioonla.. g sana org duk perhati, g situ org duk tengok
sejak tak ambil supplement tak terkawal kadar pertumbuhan 'spot'
ikut hati mmg nak g beli.. lg pun jusco takde la jauh mana pun. tapi !
mana nak cekaw fulusnya nih ?? kini ak terdesak. gawat, sesak.. auuch
bila elaun nak masuk agaknya eh. semua benda tak beres sejak duamenjak
ni coz elaun masuk lewat. ambil buku kt lectrr masuk buku 555. memalukan

p/s : lepas nih taubat tak mahu berjoli joli time sem break.
hangus cmtu je elaun lebih2 semester lepas. masyaAllah.. taubat..

 

6 comments:

ZWAN SABRI said...

Macam best jer ubat tu..
bagus ker ubat tuu?

Amna Jia said...

Zwan : boleh tahan okaay. antioksdn utk kulit. kalo ada masalah kulit mcm jerawat, leh control kadar pengaktifan pembiakan nyeer ;]

Gentleman Frog said...

salam,

em kadang2 ubat buat kita bergantung padanya untuk bisness tu stay.

one of jo

Amna Jia said...

cikgu man : saya pun dpt rasakan benda nih. tapi kan, jika stop ambil supplmnt, dah tak terkawal jadinya ;'(

Anonymous said...

semua pyakit adlh rahmat dari TUHAN,, kte usaha and twkl

amna naziha said...

saya setuju.. terima kasih atas nasihatnya