sejarah

downtown


assalamualaikum

sejam yang lalu ak & classmate seramai 7 orang semuanya menapak
ke Downtown, Cheras atau lebih manja dengan panggilan 'velodrum'
kalau dlm kalangan dak IPG Teknik & IPG Ilmu Khas mmg terkenal la kot
sebab kat sini la kami nak dpt makanan yg lebih sedap drpd makanan c*fe
tapi yang ketara sekali adalah lebih murah & berbalooooooooooi... hehehe
( sesuai la kan dengan status kami sbg student.. maaf kakak-kakak cafe )

google It !

jejak kaki kali ini adalah yang pertama kalinya dalam tahun baru 2011
sampai sana, kami njoy dinner together smbil hirup udara segar lepas hujan
stories, histories, experiences, momentoo, questionnaire bla..blaa...bla..
kengkawan, gampang der kite pergi velodrum selalu.. hubungan lebih erat !!
okkaaay LIKE !!!


p/s :  The quality of moment is not the number of days or event,
such actors, but every second we shares together. I love others  ;D

12 comments:

ferra said...

cm kenal jer tmpat ni. i bdk ilmu khas. mkna kat candle light ;p

eqbalzack said...

salam..semoga menjadi pendidik yg disegani...

Amna Jia said...

ferra : jiran sebelah rupanya. semster bape dah ? mlm tdi pun u ada ? :D

eqbal : salam..
insyaAllah, amin :)

ferra said...

mlm td i takde. mkn kat taman ten jer. hehe.kat nasi lemak meriah.i sem 1st,degree 1st year. TESL.

btw, i tagged u kat 1 contez. join lah.

BLADE EDGE said...

salam...


saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

anyway, kalo ada masa silalah menjelajah ke blog saya..

happy blogging :-D


regards,
BLADE EDGE

Amna Jia said...

fera : so, u dah duduk luar la kn? ptut la u mkn kt tmn ten :)

edge : good info kt blog awk. yelaa.. saya akan singgah baca ya. btw, thanks for following :)

ferra said...

a'ah. ilmu khas kan hostel nye terhad. i dah 1 sem duk luar. tak suke. sewa mahal. wuuu

afiqah sanusi said...

sila belikan baju haha :')

Amna Jia said...

ferra : duduk area mana ferr ? org kata duk luar lg free n rasa erti hidup sebenar. kalo kt ostel terikat dgn banyak aktiviti -.-''

Amna Jia said...

Iqa : awak nak baju mcm mana utk Sdin ? kemeja atau kolar t..

ferra said...

hekss ner ader. duk luar, i kena tipu ngn senior. sobbsss penat mahu cite. i nyesal dah. esok i kena pindah. GERAAMMM. untung dok ostel tau

amna said...

ferra : hw dare itu senior ? apa dia sudaa buat ?? takpe, atleast kmo dpt jadi lebih berdikari ^^