sejarah

sah, dungu


assalamualaikum

malam ni kenyang ak duduk dlm bilik sorang-sorang
hahahha, tak sangka gtu sekali tempias hasil kemenangan
malaysia time pertemuan pertama final menentang indonesia

kalau ikut ak, dua dua pasukan tu sama je terornya..
cuma agak bosan masa separuh masa pertama. coz takde jaringan kot
nak cite pasal bola mmg ak tak reti, cuma nk kongsi la antara
bahan gelak ak malam ni yg tak sangka sangat melucukan

manusia bertelagak pasaii sukan. hmm, kelakar la..
so, ni antara post supporter indonesia
* tak mo kutuk laa.. korg ad akal, fikir-fikirkan yer.. :)
 






paling tak boleh blaa bile wujudnya page nih.. hahaha, pegel ak
walawei.... semua kau nk buat. tak padan kawan2 kau ramai merempat
kat negara permai kiteorg.. siap beli brg2 local ( lbih murah kan?? )

yg ni pulak dapat drpd SINI
ad diantara dieorg ni mengutuk kite yg kununny malaysia sekaki dgn yahudi :'(
tak pulak mereka sedar peranan n sumbangan kita selama ni~ ish2.. shame la der
 
* sadar diri dong... nek orak iso delok, meh ak seng jelasin
walau mcm mna pun, ak tulis ni semua untuk kesedaran kita semua
kadang-kadang kita diatas, kadang pula terjelepuk kt bawah tu.. 
just relax & tunggu apa seterusnya okayy.. 
jika tersinggung harap maaf :)

p/s : apa pun, kita tgk ajela next match kan.. PEACE !

11 comments:

si bulat said...

sumenye dapat difahami dgn jelas except baris yg last tuh.
orak......(ape tah lagi) sumpah tak paham.hehehe

pemadam said...

* sadar diri dong... nek orak iso delok, meh ak seng jelasin

translate BM :

sedar diri la.. kalau tidak tahu tengok (baca), sini saya yang jelaskan

si bulat said...

ohohoho!itu ke.
bute jawe sikit lah.

pemadam said...

takpe.. leh berguru sama abah awak :D

Gentleman Frog said...

salam,

dasar miskin datang merempat negara owg, jom halau balik pendatang tanpa izin!

the after effect

pemadam said...

cikgu : salam~
itulah dia, mereka ni bertindak tak matang la.. baru kena silauan laser, belum radioactive lg. hek2~

ARAJ said...

tu lah kan...penangan bola..agenda yahudi untuk melagakan kita..melalui permainan...bukan sekadar dalam perlawnan..disebabkan kalah jugak boleh mencetuskan masalah mcm nie la..kdg2 kawan pon boleh jadi gaduh...manusia2...yahudi beguling2 gelak...tgok umat islam begaduh sesama sendiri...dsbbkan benda bulat yg kecil...bernama bola..=)

kira said...

hahahaha...
blog walking, salam kenal...

pemadam said...

mr.araj : yup.. salah satu cara yg senang utk melagakan manusia. bukan soccer malah semua jenis permainan pun. so, masing2 kena lah fikir waras :)

miss kira : salam kenalan kira :)

pemadam said...
This comment has been removed by the author.
Hdin Hafizuddin said...

seyes x boleh bla....dieorang memang x dapat terime kekalahan dieorang......hak..hak..lagi satu...dah kalah tu, salahkanlah pemain (timnas) korang, jngan salahkan pemimpin kiteorang sampailah ke rakyat jelata kiteorang...ape salah kiteorang...haha