sejarah

trouble


assalamualaikum

bbrapa minit lepas terkejut ak bila ad orang text kt inbox facebook
orang ni, tak silap ak, ak pernah kenal sgt sgt. tpi sgt sgt pun takde la rapat
benarnya ak sama orang ni mmg tak pernah aman. nta laa,
mybe kepala lain lain kot. agak terlebih guna otak kanan dari otak
kiri la tu.. patut asyik trouble je

nak dijadikn cerita, orang ni terjumpa komen ak kt status sorang member ni
alahaiii, nampak orang ni komen, ak chaww la awal-awal..
berantakan punye krg. tak sangke lak beberapa minit
pastu orang ni text ak.. *  coz tak leh nak post kt wall kan...

rasany, ak dh delete orang ni 2 kali laa.. sbb masalah otak lain2 pergi la tu
tpi ak mmg tak berkenan la bila die text ak kan.. hmm, tpi control la gak hati
reply kan ajelah mesej tu. manala tau akn berlaku keajaiban mlm2 rabu ni

 tapi hasilnya hampeh la jugak. sekali trouble, forever trouble..
dah la, malas nk ad masalah-masalah dengan benda2 ntaa apa-apa


 p/s : utk orang tu, ak bukan nk tabur ***** kt nama kau, cuma ak tak bape nak selesa bila kau text-text ak berbaur niat nak menyakitkan hati. selama ni kau text ak kt phone ak tahan je. satu cara ak nak elak bertengkar dgn kau adalah pergi JAUH... jauh... daripada hidup kau. okaay kan ?? so tak timbul laa persoalan ape lagi. btw, ak mohon maaf zahir batin selama perkenalan ni. TQ 


5 comments:

miss husna said...

sabar eah jia =D

Anisa Hang Tuah said...

haaa.chill sudah (:

pemadam said...

husna : thanks una :')
s u soon yaa.. pasni kembali ke alam pempelajaran

miss anisa HT : hmm, yup.. pasti!

HonEyBuNNy said...

betul2..masalah betul la....uwawwa

pemadam said...

miss honeybunny : walau mcm mana pun, semuanya dah settle :) thanks for reading yer :D