sejarah

Perlu Beli Tak ?

Assalamualaikum

Malam semalam ada seorang hamba Allah ni, text ak kt FB
beliau telah menawarkan satu benda yg sgt ak admire & berngan nak miliki
benda ni popular pertghan tahun 2010 nih. evolusi baru la kan..
seangkatan dengan DOMO.
well, sejak admire tu mcm-mcm tempat ak pegi ak cari benda ni.
senang bgtau, tiap kali keluar, mesti tak miss nk cari benda nih lah
 
tu la nk story pasal DANBO box
*Tuhan je tau btape ak admire & tergile-gile dgn benda ni
walaupun ak tak tau ape lebihnya selain COMEL & LIGHTING

Melalui brother yg text ak tu, dia ad buat penghantaran sekitar malaysia
dan harga yg ditawarkan tu adalah..... 
 RM 150  -->   saiz mini
RM 200   -->   saiz besar
  
macam nk menitik peluh sejuk ak bila tau harga dia.
ingatkan sekitar RM 50-80 gitu. alaaahaiii.. patut ke tak nih ?

2 comments:

Gentleman Frog said...

salam,

mahalnyee, teddy bare lagi comel :)

pemadam said...

tu la duk fikir kan.. mmg mahal sgt. nmpkny simpan jela niat nk beli yg original nih.

cukup la DIM :D