sejarah

Tik..Tok..Tik..zZzZz..




 Hari ni line internet tak berapa masyuk
Sbb malas nk bertaruh dgn wifi ni, ak pun off je Mozilla ( 12 tab sekali )
Pastu buka folder maktab. Susun semula bahan-bahan kuliah dalam laptop
Masukkan dalam folder baru dan sbgnya.Senang cakp buat kemaskini la...

Tengah-tengah susun tu, sekali teringat la pulak 2 kerja yang
telah TERpospone sem lepas
Last sem ak hutang 2 benda dengan lecturer.
Semuanya pasal printer buat hal.
Benda yang nak kena hantar ni pulak satu,
dah lepas exam baru nk minta
So, melengah-lengah la, dengan nak ulangkaji , buat set soalan..
fuh! Sah ak mmg tak sempat!
Well, cm tak sangka yang ak dh siapkn 1 dpd kerja tertangguh tu petang tadi.

Alhamdulillah…. ( TQ Allah for reminding me )

Percayalah, setiap yang berlaku ada hikmahnya kan?? Kan jia?? Hahaha
*Disbbkan line K.O kau dh berjya siapkan kerja kau..
thumb up sekali !
Walau cmne pun, skrg ni ak masih lg terhutang 1 kerja lg.

Kerja yg ni mmg sah ak takleh siapkn.
Semua bahan ad pada member dlm group ak.
Nak tak nak, kena tunggu naik sem baru 3hb nnti.

Rasa cm dh beres mengemas bahan, ak buka pulak folder gambar
Penat gelak rasa cm nk buat sesuatu. Then ak start Movie Maker.
Tak pro pun main benda ni. So, setakat masuk-masuk gambar ajelah.
Untuk isi masa terluang ak kt rumah ni O.K lah kot drpd ak brows
benda-benda tak berpekda mcm FB, tagged, youtube
*Bukan ke tu benda yg ak paling suke ! 
Dah.. dah.. pe kata korang layan ni...

video

No comments: