sejarah

tahniah t'cher !

.
 
Assalamualaikum wbt

Selamat Bertunang Teacher Norliana :)


Cintaku kepada Tuhan kerana aku adalah ciptaan-Nya
Cintaku terhadap seseorang itu adalah kerana perasaan yang dicipta-Nya
 
p/s : Semoga ikatan pertunangan bakal mengikat rasa kasih yang lebih
mendalam sementara menunggu tarikh pernikahan kelak, insyaAllah :)

24 comments:

aiEz said...

assalamualaikum amna,lamanya tak bertanya khabar...amna sihat?...^^,

*aie ada post entri baru lps amna singgah td,hee

amna said...

MR.AIEZ : waalaikumussalam :)
lama menyepi mencari-cri mna hilang semangat b'blog. syukur akhirnya jumpa dan insyaAllah akan jga smngt ni utk bbrpa ketika..
*ye, nnti saya view lg ^^

hassy chan said...

da lama x nmpk dia hehehe
tahniah kat cikgu dia sbb da btunang..

shedameor said...

lepas tunang, kahwen :) yesss ! hehe

amna said...

Assalamualaikum wbt

MISS.HASSY: dh lama x berblog sbenarnya.. skrg mula aktif kembali. semangat baru ^^


MISS.SHEDA: amin. insyaAllah :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah & Selamat Bertunang buat teacher amna..^_^

amna said...

SIS.LILY: alhamdulillah.. harap2 tcher liana baca entry ni ^^

Diyana said...

Hai kak,apa khabar ?

Selamat Bertunang kepada si dia

semutsengal said...

tahniah sploh kali yaa !!

amna said...

MISS.DIYANA: hi assalam dik :)

MR.SEMUT.S: alhamdulillah... mrsemut bila lg?

dhiera said...

tahniah buat cikgu liana!!

teha said...

rmai betol org tunanag skrg

amna said...

MISS.DHIERA: alhamdulillah. tahniah kepada pasangan tunang :)

MISS.TEHA: kbnykn mengmbil masa time cuti2 pnjg utk berkumpul keluarga dan buat majlis2 berkat sprti ni :)

fa-in said...

ingatkan amna yg tunang tadi, bestnya! hee :)

Papa Mifz said...

semoga kekak hingga ke jinjang pelamin...amin...:)

Syamimi Mansor said...

akak nak share ayat ni kat blog akak ea! "Cintaku kepada Tuhan kerana aku adalah ciptaan-Nya
Cintaku terhadap seseorang itu adalah kerana perasaan yang dicipta-Nya.." =)

say to easy=) said...

selamt bertunang buat teacher anda

chemay said...

tiba2 rasa teringin nak kahwin.
hehe
:P

amna said...

TO EVRYONE: thanks.. amin, insyaAllah :)

CIKGU.SYAMIMI: silakan, kak.. singgah kembali nnti ^^

sha my heart said...

tahniah.. =)

amna said...

CIK.SHA: :)

Juliet_iRa~" said...

nice pic..hee..sukaaa..:)

.izzati liyana. said...

amna bile lagi? hehe.

amna said...

CIKGU.IRA: hehe.. sis dh tunang ke? :)

MISS.IZZATI: INSYAALLAH bila tiba masanya :)