sejarah

Wordless Wednesday #10 : coursework SMILE

 
 
assalamualaikum
 
 
 

saya kuat . anda kuat . kita semua kuat
hutan belantara, lautan luas, ASSIGNMENT menimbun
HARUS diredahi dengan KUAT ! 
 
 

45 comments:

sha my heart said...

hutan?

get strong k, dear. =)

selamat belajar

iMBobo said...

nampak mcm lemah je spiderman junior ni hehe

amna said...

MISS.SHA: haha.. yela. hutan belantara sanggup diredahi inikan pula assignmnt. kekekeke..

MR.BOBO: spiderman baru bangun tido.... huhu

aiEz said...

Gambar mula2 mcm pnat,yang kedua nak sedia ambil gambar n last tadaaa,abang kacak..hehe..;p

Study fokus ye amna,moga segalanya dipermudahkan...ssh dulu sng kemudian...:)

adwafarahin said...

yeah! kene KUAT! KUAT! KUAT! :)

sjiehan said...

spider man ni comel! hahaha... tak takut di penjahat... ngeh2...

bunga said...

yahhh...kuat..kuat..kuat..:)

eLL said...

amna

saya rasa saya salah tulis komen tadi ye?

merahitujambu said...

awok kuatkan..kan...

jom buat kek untuk sy..

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

cha zainol said...

spiderman handsome :)

cik sakdi said...

adoi teringat adik kite,si udin. muke mcm same lak tang gigi tu. haha


samela assignment n test selambak ooo.

indonesiatooverseas said...

Semoga banyak rizki, bukan saja ke Indonesia, tapi keliling dunia, mau ?
Spiderman sekarang ini dah tinggal di Malaysia kah? Haha.:)

indonesiatooverseas

Nia Ridzwan said...

kuatkan diri dgn senyuman, mcm spiderman tu ;p

wan azie said...

oucchh....xsgmnt..??



cuti 4 bln...ta pndai da n wat esemen cmana......huhuhuhu

ILA HonEyBuNNy said...

yeahhh..jom la kita sama2 kuat...hehe

sleeping_maniac90 said...

hahahaha.. sba je la siapkan sume esemen y bnyk tuh...

muhamad hanif said...

kuat berak ?


LALALALALALLA.

.izzati liyana. said...

siapa ni? adik ke? kuat tak kuat lah. saya bab bab assignment memang lemah. selagi tak sampai due date, pegang pon tak. jeling je.

NzA said...

itulah dugaan brgelar pelajar n setiap org akn lalui....jgn stress ok.

amna said...

MR.AIEZ: insyaAllah.. ehe, abang kacak baru bangun tidu kena suruh join phtoshot :D

MISS.ADWA: kuat kuat kuat! kuat utk praktikal juga ye cik adwa ^^

MR.JIEHAN: penjaat tengok pun leh gelakkan spiderman kalo layu cmni.. huhuhu

SIS.BUNGA: insyaAllah. kerja leklok ye sis.. ^^

amna said...

MISS.ELL: eh, takda pun.. sesuai gtuw :) hehehe kuat tau!

MISS.MERAHITUJAMBU: wah.. bestnya.. kek kek kek! doodle doodle doodle! semua pun hebat la awak ni ^^

MISS.CHA: haha.. si gigi roboh :E ekekek..

CIK.SAKDI: sabar ciksakdi. kuat KUAT! hehe.. udin brapa taun (umur) ?

MR.INDONESIATOO: dah lama berhijrah di malaysia.. sejak sblm merdeka kot ^^ hehe

MISS.NIA: senyum sokmo kata orang. biar pahit di dalam tapi luaran tampak cool~~~

amna said...

WAN.AZIE: aah. kalau di sini dipanggil Kerja Kursus Berasaskan Ilmu (KKBI). kena belek2 assgnmnt lama cari ilham :D haha

MISS.ILA: kuat! mesti awak pun tgh bnyk assgnmnt kn?? :)

MR.MANIAC90: betul tu. nak tak nak kena tempuh 2 minggu keras ni.. huuuu~

MR.HANIF: kuat KERJA la.. haha *berak je kau ni. kuat lawas namanya tu :P

MISS.IZZATI: sepupu saya. haha.. sama la kita. dpt2 assgnmnt minggu ke4 terus rasa lemah T.T''

CIKGU.NZA: insyaAllah kak. kena kuat mental fizikal utk 2 minggu ni. dgn pogram Bina Insan guru & perkhemahan pengakapnya lagi.. wooo~

BW THEN YER~

qlah said...

KUAT ! KUAT !

*dont worry , qlah ada ;D

amna said...

MISS.QLAH: insyaAllah.. struggle TT

Papa Mifz said...

semoga sihat dan kuat...

.izzati liyana. said...

saya cuti 4 bulan ni mmg cuti betul. takde assignment. habis la naik ni kena perah otak balik. hee.

syrupmasin said...

spiderman :D

amna said...

MR.PAMIFZ: amin..

MISS.IZZATI: HEHE.. cuti sem ke? karang naik2 kang siap sedia deh.. hehe

MR.SYRUP: haha. k

teha said...

yeahh ! anda kuat ! hehe

amna said...

MISS.TEHA: kamu juga! kita semua!

dhiera said...

pandai buat flash~
pening bayak assignment tak siap ea?

abah khalisha said...

semangat2
Abah Khalisha Teringin Jadi Famous

Fara E's said...

yeah kak amna ! ;D

sape budak tu ? comel jep (:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

schaze zainn said...

spiderman kecik yg kuat..hihi xP

usaha itu lif untuk berjaya..hihi

jiayok!

Umie Artoqiemie said...

kuat2kan otot :DD gambar tercekik ke tu? hahaha

amna said...

MISS.DHIERA: sangat fening. isnin submit satu then selasa sampai rabu ada progrm di pahang :'D

MR.ABAH: tQ. nak jadi famous?? bing3~

DIK.FARA: cazen.. masa raya hari tu ^^

WANITA2u: TQ. fly there :) tq

MISS SCHAZE: kecil2 cili padi.. dah besar berapi :D hehe.. toceh~

MISS.UMIE: gambar tergamam sbb x dapat extend tarikh assgnmnt dah :P

BW THEN yerp..

chemay said...

buad esaiment dengan tabah yee dear?
:D

alexa yussida said...

selamat berperang dgn eseimen :D

Ihsan Arifin said...

saya kuat awak lembik ;)

amna said...

MISS.CHEMAY: insyaAllah. kena cekal bila buat kerja di rumah sewa. 1st time ni.. besar cabaran :D

MISS.ALEXA: tQ. huhuu.. usaha2!

CIKGU.IHSAN: saya kuat mana ada lembik2.. haha

teyn teyn said...

spiderman sape sesat ni ..

hehe

amna said...

MISS.TEYN2: spiderman yang buat tahi mata ..huhu

Liza Razak said...

spiderman kah ini ??

amna said...

MISS.LIZA.RAZAK: spiderman versi atok.. hehehe