sejarah

Wordless Wednesday #3 : Kid and Pet

assalamualaikum
 

 
" an animals eyes have a power to speak a great language "

27 comments:

dill said...

arnab!! kite mau!!

dill.

WidadCutieyGirlZ StorY said...

Like ;)

amna said...

MISS DILL : arnab dalam gambar ni dah mati.. kalau mau jom p kedai haiwan then kita bawa balik sekor lagi eh ^^

CIK WIDAD : comel.. ni arnab daging yang orang duk bela nak buat satay tu ^^

Shamsuddin Amin said...

suke arnab....
tapi hytnye x lame... huhu

tia @ Ini Kisah Tia said...

buat satay ? bio betik ?

cha zainol said...

teringat bitbit kat rumah. faveret bitbit egg tart.

ABU said...

comelnya arnab tu..rasa macam nak panggang jak..hahahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alorr..kesiannye..dh mati erk..sedih plak tgk..

bunga said...

alaihai comelnyer..:0

aleen aiden said...

comelnye oih!!!!

ain revival said...

hehhe.kat umah pun ade arnab..comel kan~

apik pehe said...

hehe..tak lame lagi kena sembelih la tu

schaze zainn said...

my boifie pon bela arnab

ade 4 ekor dah.

semua comel tapi..

schaze geli dgn benda bulu-bulu ni..hihi

shahjiehan said...

comel nya kucing nihhh~ keh4

Aida Azryn said...

comel la arnab tu!!! n___n

Far8 budak baik said...

sumpah comel kot
budak ni...
comell lahhh..
hahahah =)sejibik macam
arnab..haha

amna said...

TERIMA KASIH SEMUA.. nanti cik amna blowwalking kome eh...

senyumSOYA said...

bit bit..huhuhu..cumei~

amna said...

SENYUMsoya : bit bit bit.. haha

Abang Stalker said...

uh comel!nk pinjam bt ckur jambul bole?terasa nk mencukur bulu dia la..

amna said...

ABG STALKER : mr.bit ni dah mati la AStalker.. mati sbb penyakit.. :(

NzA said...

manjanya rabbit tu....2 pic adik amna ek????

amna said...

Cikgu Nza : bukan, adik kepada kawan adik saya ^^ (satu2nya model yang nak pegang rabit. hehe)

cik sakdi said...

tol tu sometimes cakap dengan binatang lg bagus dari dengan manusia. eceh emosi. haha

amna said...

CIK SAKDI : berbahasa dgn binatang, dia faham, cuma takleh nk balas semula je :)

iMBobo said...

penyayang haiwan :)

aiEz said...

alahai arnab dah mati?sayangnya...gebu jer tgk arnab ni...