sejarah

Wordless Wednesday #1 : teristimewa

assalamualaikum

" my first wordless "
11.56 am 08.06.11


p/s  : everytime I see them my eyes turn into little hearts..

26 comments:

ejulz said...

comel.. :)

amna said...

mr. ejulz : semua kanak-kanak sangat adorable. cuma comelnya tu berbeza mengikut pandangan masing2 kan ^^ hihi

adwafarahin said...

kanak2 hebat
hati tgh panas tgk diorang bole cool kot :)

Raji and Yeen said...

woahhh ak rasa ak boleh tlg describekan gambar nih..
hahaha

cikgu berkata comelnya budak tu,
namun budak tu berkata dalam hati rimasnya cikgu pandang =.=

Cik Ezy said...

tenung tenung.. renung renung..
haha

amna said...

miss adwa : betul sangat tu.. tapi kalau dapat yg potpet potpet habis la kita. hehehe

raji and yeen : haha, kalau cmtu lagi cikgu dekat2 bia kamu rimas hahah

cik ezy : tu tgh psiko dia suh buat keje yang cikgu kelas dia suruh >,<''

apik pehe said...

hehehe..bestkan ajar budak2

amna said...

mr. apik : mengajar secara formal belum pernah ada pengalaman lagi. kalau sekadar orentasi mengajar ada, pada saya mengajar budak2 ni sangat la perlukan sabar, penuh kasih sayang TAPI tegas!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

mesti payah nak jaga budak2 kan ;)

Bila Ku Temu Bahagia (Akhir)

apik pehe said...

betol3..hehe..kadang2 nk kena ikot karenah diorang tu susah...macam2 hal..mase jadi pengawas..apik darjah enam..kena jaga darjah 2 paling bawah skali..mak aihhhh...pening pale..hehehe

jaya jr said...

haha,nice

Papa Mifz said...

macam takut jer budak tuh...hehe

lilypelangi said...

sweet ;)

fierapirot said...

comel!...=)..kite pun cikgu budak-budak juge..=)

amna said...

miss tia : utk pertama kali mmg deme respek, tpi dah mask hari kedua mula la buat beraninya. wlucmne pun, kena atasi & faham psikologi deme. ehe~ *ckp cm pernah kan ;P

mr. apik : itu baru abang2 yang jaga adik. ni kalau dah jdi pengajar makin bes0r cabaranya. hehe

papa mifz : aha.. cikgu terlebih garang kot >,<''

miss lily : tyou :']

miss fiera : waaa! congrat. sangat respect dgn cikgu2 yang bersabar dgn kanak-kanak :)

qlah said...

salam sis amna ,

wah.. bestnye , tentu seronok layan budak2 kan , hehe .

*qlah kalau dengan adik beradik , sure tak kering gusi .

amna said...

miss qlah : seronok mmg seronok sbb dapat kenang kembali betapa nakainya kita time kecik2 mcm mereka ni ^^''

sha said...

comelnya pic..
amna cikgu ke?

eh, amna mana boleh tulis pape.. itulah wordless wednesday =)

amna said...

miss sha : bakal guru, sha. ameen. masih menuntut di IPGM ^^

*oh, yela.. akan diperbaiki utk next W.Wednesday

apik pehe said...

hehe..tau takpe..sebab pengajar ni la yg akan membentuk budak2 tu nanti..hehe..ajar budak2 molek deh..

*huuuu..tak jumpa tobi dah..last jumpa tu masa dalam entri..huhu..

amna said...

mr. apik : insyaAllah. banyak perkara (pedagogi) perlu dipelajari. rasanya masih mentah sangat dlam dunia pendidikan. ameen, doakan yang terbaik encik apik :)

p/s : sian tobi. semoga panjang umur la.. hehe

iszieylyanziy said...

nk ngorat ea?haha

ABU said...

aalo lo lo lo... :D

amna said...

cikgu ieszy : nak ngorat abang die. kakaka..

mr. abu : acucucu.. busyuk ;D

qamarguyz said...

salam ziarah..
hehe..ngah pelik ni..
kenapa ramai yG post pic ri ni?

amna said...

mr. qamar : wordless wednesday. buat enrti wordless wednesday #no. pastu upload 1 gambar (x kisah apa) & biar orang lain tengok gambar & komen apa pandangan deme. ^^