sejarah

abah's gift

assalamualaikum

thanks abah for the 'hadi hadi ahh'
walaupun x sehebat lens 55mm yang jia nak tu, ni pun cool what..


p/s : there isn't a day of the year that you aren't special to me abah ^^
( ayat membodek nak minta dibelanja cam's stuff | oh yeaaah !! )

33 comments:

Khairil said...

wah..saya pun dapat juga gift baju dari Solo Indonesia , ayah beli di sana minggu lepas...

amna said...

mr.khairil : bestnya ^^

Rozuan Ismail said...

dapat lens baru ke?huhu

qlah said...

nak jugak!!! hehe ;)

amna said...

mr.rozuan : tak dapek +.+''
kena pau len kali~

miss qlah : mai la dtg johor. kite beli I LOVE JOHOR eh..~ hehe

adwafarahin said...

waa bestnye die

syg abah ^^

fadh leyanie said...

wah..kna blajar ayt nak mmbodek abah dari amna ni..:)

amna said...

miss adwa : sayangi mereka selagi hayat dikandung badan
[ mood sedih ;') ]

amna said...

miss fadh : ahaha.. quote banyak2 kt abah pastu tiup kt dia time tidur :D kikiki~

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

ooo..org sarawak rupanya...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

aLieF si Muncung ManiS said...

I love sarawak??? wahh..btw,saya asal dari sarawak..tapi skrg study kat USM kelantan....amek medic..huhu..btw,,bestnye dpt hadiah dari ayah..n thanx sbb sudi baca dan komen blog saya..:P

amna said...

mr. blade edge : saya orang johor. t-shirt tu je beli kt sarawak ^^

mr. alief : org borneo rupanya.. happy studies ye doc. salam prknln jugep ^^

Miecyber said...

Cool....

Ais Artik kian cair

amna said...

mr.miecyber : ^^ toceh~

mykhalis said...

baju sarawak ke??

amna said...

mr. mykhalis : aah. baju tu je hadiahnya ^^''

WidadCutieyGirlZ StorY said...

wah!!!!..heheh

amna said...

WIDAD : baju i LOVE sabah utk aku takde ke ? hehehe.. kata p sibu ^^ hehe

Sharifah syazee said...

nk adiah jugak..bestnye!

amna said...

miss syaznee : nah kite share ye :)

apik pehe said...

hehe..ok la tu dapat dari tak dapat langsung..heheh

cik sakdi said...

emm,, bapak den jarang jalan2, dia balik kampung je, so xade baju. hehe

aleen aiden said...

hahah.klo alin yg bodek abah kmu dapat jugak x gamaknye??haishh,jeles!

amna said...

mr.apik : alhamdulillah ;]

cik sakdi : takpe la, ape kata cik sakdi yg belikan abah baju.. ;)

miss aleen : sure la dpt. kalau ank org lain lbih dberi kutmn kot ;/

cik mieza said...

ini pun da kre besh sbb abah xlpe kt awk ... :)

Shamsuddin Amin said...

bestnye dpt gift...
ak ni masih x beli
accessories tuk cam ak... huhu

amna said...

cik mieza : tu la, syukur alhamdulillah. cik mieza pun sama ^^

mr. shamsuddin : eh, dpt t-shirt saje sham. stuff2 tu ntoh bile dpt upgrade ;p

say to easy=) said...

bestnyer:)

amna said...

miss easy to easy : ^^

sha said...

dapat jugak baju..

Ada hari tu, ayah gi jalan2 (melancong) pusing 1 M'sia. Call ayah, igtkan suruh belikan baju dari ngri yg dia singgah.

Sekali dia belikan baju sponge bob (waktu tu tgh popular). Adik-adik gelakkan Sha..

pada adik2, pandai pulak ayah belikan baju dari Melaka. Ah, jeles! Tapi tetap syg baju sponge bob tu sb pmberian dari ayah. =)

amna said...

miss sha : nampak sangat sha special ^^ lain drpd yang lain kan :)

mgkin ayah pilih plih baju tu coz dia tgk perwatakan awak ke cmne ker.

smile always :)

sha said...

a ah, me is very special. sb ayah sllu beli pape pada kite. Kite manja dgn ayah.

amna said...

MISS SHA : alolo.. so sweet la dear :)