sejarah

saya nak jadi kawan vespa degil

assalamualaikum


saya nak jadi kawan vespa degil !
 eh, aku kenai ka dak ni ? hg kawan aku ka ?? hisssh..
pasai pa haa aku kena kawan dengan hang ? okaay, jap aku pqiaq
hahahhaa...
nah, aku dah dapat jawapan. aku kawan dengan hang pasai
bukan aku nak hadiah hang tu sangat tapi aku suka kt
blog hang tu, wrna coklat! time aku p trus rasa nk jilat wall ;D
tu la pasal aku truih ja click 'follow' !

btw, all the best! aku start main blog ni sejak 2008 kot
tapi sampai la ni tak cecah separuh pun dari total follower hang.
" tunjuk ajar ku sifu " tabik spring laa kt hang..
" aku.. oppst, saya nak jadi kawan hang na..  vespa degil "


tag : emyliza
( click pada gambar untuk ke laman penganjur )

10 comments:

azizul said...

thanks sebab sudi join..kita kawan na..hehe
happy blogging..

syaida farhana khaled said...

jadik kawan kau nak ?
kita boleh cakap utagha sama2
hahah

amna said...

mr. azizul : sama2 ^^

amna said...

ana : buleh2. aku klo takap nk loghat mengada leh la. klo yg pioq tu nahi nahi..!

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

amna said...

アヌム ちゃん : terima kasih sis. terbang skrang juga ^^

syaida farhana khaled said...

hahah
ang nak cakap mengada2 p kat anak mami naa
kami geng utagha x cakap ngada2
kami ganaih
hohoh

amna said...

utagha ckp kasaq pulak ke? haha.. ngade x ngade sgt la..

syaida farhana khaled said...

selalunya kalau orang lain dengaQ, mesti depa cakap:
kenapa korang cakap kasar sangat?
huuuuu

amna said...

kalau oma ckp mmg aku leh detect die kedahan. kasaq sikit ;P