sejarah

assalamualaikum

saje nak kasi keliuq ande ande n ande. haha
time ni mood mmg 'kenyang' tpi ngengade nk order.
kununnya nak stay-up coz nak siapkan keje kuliah.
ape pun, thanks roomate. pandai hg belakun yeee.

 
mula2 try call mcD tapi dpat tau mcD terdekat tu xdek buat delivery.
sah2 nipu cozvkt tenet ada je service tu die tulih. dah tu domino's je la.. ;'(

 
order half-topping. ayam + seafood. regular/6
 
sambil makan sambil minum. teh ihsan 'bie'. manis sempurna~ urp!
then, sampai-sampai tu tepat kui 11.00pm. thanks to bro yg hantar
ingatkan spe la nk kasi pizza coz x bawa pun beg dominos yg beso
muat kot kalo duk isi budak SBE aku aritu. kan..kan.. haha

that's classic. sedang2 ringan2 sedaap je~

roomate obabaa.. tangan pemakan. how sweet la roomate baru i ni. TQ!


p/s : kunun nak stay-up. sebab dah terlalu kenyang. malam tu aku tumbang kui 1. just roomate aku ni je bertahan sampai kui 4 pagi ( x tau la kalo die pun ngengeeelat tido dlm diam ) haha.. so, moral of the story, tak yah la nak bajet makan untuk tahan mata. kalo dh kenyang tu, usah lerrr. bila kenyang perut senang. perut senang, mata pun lenang. tido la jwbnye. udaah~~

8 comments:

WidadCutieyGirlZ StorY said...

sudah lama x mkn ini pizza selalu order sampai depan pintu..dok bukit mcm mati kutu sudah.
semua kena pergi sendiri..kalau dok kL kol jer x yah susah..hahaha.tu la aku

amna said...

widad : huhu. klo kt tmpt kite tu smpi tngkk bru leh dpt pizza. nk delivery apeny ^^.
time2 kt sni jela nk lagu nih ;D

WidadCutieyGirlZ StorY said...

betul tu wehh..kalau kol pon orang tu kan cakap tempat anda x boleh nak smpai..hahahah

WidadCutieyGirlZ StorY said...

btul tu wehh..
kalau kol kat kg pon orang tu akan
cakap
sorry kitaorang xde wat perhantran dekat area anda...
benci btol..buka nyer jauh pon...bape minit dah smpai..hahah

amna said...

widad : aje le. >15km kut. haha ;D tunggu bukit buka pizza/mcd jela..

nub said...

waa!! bikin lapaq. haha

amna said...

nub : nah, 1-300-888-333 huhu

WidadCutieyGirlZ StorY said...

tunggu??? xpela aku bukak nnti MCd ..hahahah..kaya aku..