sejarah

contest-aku-dan-kaca-mata

assalamualaikum

thanks buat yang anjurkan contest ni | cik fara vavavoom 

 
dan tak lupa kepada sahabat aku | cik widad
sebab aku dapat tahu contest ni masa jengguk blog dia ^^
nah gambar pilihan aku. eh.. saye..


aku suka spec ni sebab 'dia' RM 10 je !
'dia' pun dah banyak kali kut teman aku time memandu
nak-nak cuti sekolah seminggu sebelum ni.. tiap-tiap hari duk ikut aku
gi hantar dan ambil adik aku (dalam gambar di atas) pgi tuisyen.
spec ni selain 'best' dan dapat tahan silau mentari time drive ptg2,
'dia' juga la yang ada bersama aku masa aku drive dan hampir xcident
kt PLUS 2 bulan lepas. waaa! banyak gila kenangan manis !!

tag :


8 comments:

emy'n said...

xde cermin mata la.. huhu

amna said...

emy : kan ada yg dlm gambar kau holiday dgn family kt PD. spec hitam. hehe

Fara VavaVoom said...

thanks ea join . fara akn cube cari n publish top 20 be4 30 april . rajin2 bw ea . mne tau terpilih :)

amna said...

cik fara : sama2. thanks for coming ^^ terharu rasanya :)

emy'n said...

a'ah la.. ade mase lg kan.. ok2.. insyaAllah akan buat nnt :) hehe.. thanx tag.. lame beno x join contest..

amna said...

emy : aah. dulu saye la org yang paling x suke kena tag. now, tgk la.. dapat balik, kite yg tag org. hehe ^^''

cik najihah said...

gud luck :)

amna said...

cik najihah : thanks jiha ^^