sejarah

-.-

assalamualaikum


ya Allah, letih rasanya menaip dari jam 3 petang tadi sampai la skrg (1.45 am)
macam biasa la tiap kali musim assgnmnt ni, semua benda nak minta dalam masa
yang sama. ni pun tengah nak selesaikan tugasan kumpulan berempat sbb nak submit
hari khamis. then, hari khamis tu pulak ada pembentangan simulasi model disiplin
next monday satu lagi assgnmnt pastu sambung pulak hari selasa dengan microteaching !
fuhhhhyoo, hebaaknye.. penuh la jadual minggu ni. benonye sejak minggu lepas lagi
dah mcam ni. sume lecturr nk kutip assgmnt dlm masa yang sama. woot wooot~~


p/s : waktu tidur yang dirampas #_#'' 

5 comments:

ARAJ said...

sabar3...pengorbanan demi kejayaan...sama la kita..tido besepah dah...hmmmm

Ihsan Arifin said...

lawanye mate panda ;D

amna said...

mr.araj : haha.. la ni stop suda. esok pagi smbg lagi. wuu~ gambatee

ihsan : panda gugurl. cgu, dh pgi sgt. tdoq2~

uDanGTerBakAr said...

aku mau gler suda nie ...

amna said...

syafiq : bersabar la wahai bakal guru. terusnkan usaha! dlm seminggu je semua ini akan berakhir.. :D haha