sejarah

aus thing

assalamualaikum

Before ni aku pernah maklumkan yang aku sedang menunggu keychain koala daripada lecturer kesayangan. Hahaha.. nampaknya impian sekadar anggan-anggan. Puan baru balik dari Australia semalam. Hari ni start semula kelas selepas beliau bercuti selama 7 hari bersama keluarga tercinta. So, nak tau apa beliau bawa untuk dak kelas aku ?



ha, ni die. Aku pun tak tau nama spesifik cokelat ni. Tapi rasa dia ala-ala ‘Daim’. Bezanya dia lembut dan too caramel. Sedaaaaaap ! (pasal free kowt) psst, ade dak kelas tu, mkn smpai terselit pada braces die. haha 2jam kuliah sengsare

p/s : thanks puan. Ingat juga puan kt saye.. eh, kami  ^^ 

12 comments:

uDanGTerBakAr said...

puan norhayati ke ???

syaida farhana khaled said...

hahah
aku ingat benda aus math 2
kikik

sakit gigi ouh aku makan coklat ni
huuuu

amna said...

udang tebako : hurmm. aah. lecturer kesayangan korang juga kan :)

amna said...

ana : tau xpe. dh baca 3 kali bru aku perasan title ni cm nk boom si aus tu haha..

gigi hg berlubang tu na~

amna said...
This comment has been removed by the author.
syaida farhana khaled said...

hahah
aus, mai baca nieyh
entry khas tuk ang
hagaga

Anonymous said...

ingat aus mner tdi

amna said...

ana : tdak sapa perasang takpe. la ni, susah la aus aus. kene sebut penuh, AUStralia ;D

icebatu said...

jia bongek...hahahaha...elok je ayat bawah 2 ea...dush2....hahahaha

amna said...

tu la first time aku dengar cekolat terselit pada braces. cool la faeza :]

sha said...

sedap tak?

pernah makan coklat dri Sweden, sedap jugak.. lain sikit rasa dr coklat Malaysia.

Er, awak, buang word verification kat komen, boleh tak? tak tau nak buang? Meh, usha sini..
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/tutorial.html

amna said...

sy bukn penggemar coklat, jdi tak tau nk descrbe rasa dia. pada saya semua cokelat sama. hehe. tpi okay la. just lebih padu rasa die. padu?? hehe..