sejarah

kampus


Assalamualaikum

Lamanya tak update blog.. la ni baru la ada peluang
Alhamdulillah, pejam celik rupanya dah seminggu ak berkuliah kt maktab
Sumanya baik-baik. Cuma sedih coz lappy masuk ICu sepnjang minggu nih
That’s why la now baru sempat nk update. Punya la bosan bila x dpt on9

entri kali ni story pasal maktab.. hehe..
Selama seminggu kt maktab ni, ak dpt lihat n rasa mcm2 perubahan
Pertamanya dalam bahagian pengurusan.. nampak cm lg Okeh.
Membanggakan lg, coz hari pertama perhimpunan tidak dibatalkan
Spti mana sem sem yang lalu.. pastu kehadiran pun lebih 60%
Dewan pnuh kowt.. tahniah tahniah. Nmpaknya mentaliti stdnt makin baek

Pastu kelas pun start awal. Klo before ni hari pertama banyak lepak drpd bljr
Kali ni lain  daa. Dak tau la pasal ketua penolong lebih bttgjwb atau
Lecturer sume updated dgn class dieorg sem nih. Btw, hari pertama penuh !
Penat rasanya bila seharian g kelas. Tugasan pun bole kata tiap subjek
Banyak.. banyak.. banyak.. letih..

Paling tak sangka bila dapat tahu yang RESULT boleh diambil
Pada hari pertama kuliah. Berita ni mmg mengejutkan tpi menyenangkan
Tak payah la rasa bedeboo berminggu-minggu pasal nak tau pasal keputusan pekse
Alhamdulillah, semua baek-baek. Tahniah buat semua jugek !!

p/s : Konklusinya, seminggu ak kt maktab ni, bersyukur sgt sgt sbb ak dapat rasa minggu pertama yang REAL punya. Semua seperti diurus dengan baik dan setiap komunikasi berjaya. Paling penting lancar ajerr.. good good good good !   teruskan usaha semuo !


4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best & study smart!

Amna Jia said...

all the best too miss anisa HT :)

emy'n said...

jom wat lebih baik di sem 3 :)

Amna Jia said...

emy : insyaAllah.. perjalanan masih jauh. paling tak sabar, utk berSBE bersama kmo :]