sejarah

27 januari


Assalamualaikum

alhamdulillah.. pertamanya aku sangat bersyukur kehadrat Ilahi di atas rezeki yang diberikan
tak sangka notis terbaru tentang pemberitahuan tarikh pengeluaran elaun adalah BENAR !
hehe... thanks juge buat bahagian pengurusan. tidak lupa kepada yang telah bertungkus-lumus
* pihak hal ehwal pelajar, kerani-kerani kt bank, staf yg sanggup denger komplen kami semua.. 

antara bukti kami dah terima amaount sekian..sekian... adalah seperti berikut :


wajah-wajah manusia yang teruja gila apabila dapat tahu amount dlm atm dah bertambah !
( lokasi adalah stesen transit Bandar Tun Razak )


sesampai je ke destinasi pertama, terjumpa beberapa orang maktabian.. kechik betul dunia nih
pusing sana pusing sini masih terjumpa orang yang kita kenal. nyaris tak jumpa tenaga pengajar -.-'
awalnya nak konvoi gerak ke lokasi kedua lepas jumpa. tpi malangnya, masing-masing lesap. haha
 ( lokasi Times Square US. opssst, jalan imbi )
 
 
perbincangan dijalankan kununnya plan baek. apaheeeynye.. aduss
btw, benda ni la yg ak paling suka. bila kua ramai-ramai ni, rasa selamat sangat
den boleh tajamkan bakat merancang / buat planning ala-alaa SU politik :D

 
yang ini spessial untuk kawan ak. periseee oreo choco bla..bla.. tak pasti
ape yg special sgt dengan rasa & aromanya pun ak tak tau. tpi benda nih skrg sngat
sangat popular dalm kalangan muda mudi. alaaaaa... era coolblog. heyaaaa!
( iklan : Coolblog cawangan Times Square KL )



okaay, menu hari ini adalah yang paling hot n gojez sejak naik sem baru 2011.
korang tau kan ? alaaa, peri-peri :D  so, yg ni jdi pilihan. nta ape rasa.. payah nk terima
too western der.. btw, thanks anna coz jdi tourist guide kiteorang dlm sesi pemesanan ><''
( Nando's Sogo KL )



sesi dicandid. psst, amal, sedaaap kan ? tu laa, nak sangat makan kan.. hohohoo
( gambar ni di ambil sekitar jam 10 mlm )
* duk borak-borak tak pasan dah lewat !  terasa semacam pelik masa snap nih.. tau nape ?
Nando's tutup operasi pukul 9.30 pm ! hahahhaa... kejam gila :D



Alast post. okaay. skrg dh pukul 10.30pm. jom balik maktabb..... zoomin
sebelum tutup entri, nak ucapkan terima kasih utk kawan-kawan yang kua sesama hari ni.. 
klo nak tau, hari ni ramai sungguh amat tersangat sungguh RAMAI maktabian berkeliaran
sekitar bandaraya kuala lumpur nih. hahaha... rasa mcm, ntah lerh... suke kome elaun kuo eh~


p/s : 27 . 01 . 2011 yang keramat & syi0ok !

11 comments:

emy'n said...

mewah beno sumenye.. huhuhu :PPP

amna said...

emy : tapi ak tak beli apa sangat pun emy. preferr to buy that ONE at hometown. much more cheaper daa :]

Aya Akira said...

yah, s2ju..nk shoping bebyk better blik kg halamna yg jauh lebih murah...


elaun sudah masuk tp byk jugak yg bakal kluaq nek cuti neh..huhu ~-~

pa2 pun elaun yg sudah masuk membuatkan semangat makin bertmbh nk wat keja..hahaha ^-^

syaida farhana khaled said...

sgt besh !
:D

fariq_mohammad said...

peh, jalan2 xajak siot!!!!

nEuR0 shEwAzni said...

kalo x , ddok je kat dalam bilik sambil termenung "mana duit mana duit " mcm aku dlu . ahahaha .

Gentleman Frog said...

salam,

tu dia aih, dapat elaun terus peri-peri. >_<

Afiqah Sanusi said...

belanje ika

amna said...

AYAAKIRA : first bajet untuk langsai semua hutang. lepas tu bayar hutang shopink. waduuh! <3 <3 <3

ANNA : yeehaa. thanks awak ;)

amna said...

FARIQ : memang nak ajak. tpi make sure tongkat tu dah tak guna 100% mr.fariq :D

WAWA : tau takpe. alhamdulillah rezki kita dpt awal drpd 1Pi. :) wa, dgar kau balik ahad mlm isnin. awat lambat ??

amna said...

CIKGU MAN : saje mengetest. hehe~

IQA : b4 tu awk mesti tunjuk prestasi cemerlang dlm ujian pertama okaayh! wiwiit~