sejarah

game maniaak


assalamualaikum

bila lalui minggu-minggu awal skrg ni rasa bosan pulak kt maktab
rasanya mcm nak rotate balik jer 2 bulan lepas..... cuti yg sronok !
alangkah sedapnya memboyak kt atas sofa sambil picit2 remote,
duk goyang-goyang kaki dlm kolam ikan, buli si kura-kura
bestnye.... ! tak sampai 2 minggu lagik, tpi rindunya tak terkata..

now, ak tgh duduk fikir apa nak buat hari ni.. aww, blurrrp..
baju nak g kuliah, beg kuliah, statnry, mtrxcrd... sume bereh daa.
bosannya duduk dlm hostel ni. rasa jauh je dgn dunia luar tu
* walaupun tiap hari tgk tv kt bilik ;D

solutionnya, ak akan layaaaan game utk sirna rasa bosang ni.. yes!
terima kasih pd emy n kak ieja coz susa payah menyebarkan benda nih
banyak gilee kowt !  penuh pendrive nak isi sume.. tu pun siap tak muat2
* ntaa smpi bila la bole bertahan agak eh.. sumpah banyak. sungguh..

antara game tu adalah :











p/s : bak kata adik ak, game-game ni semua game style budak-budak.. wtfish laa. hahaha.. ak rasa main game ni tak perlu nak tgk tahap 'kebudakkan' tu, tpi strategi kite main utk dpt perfect score beb ! hidup.. hidupp.. jom sambung main... pagi ni tak yah tido. layaaan..

6 comments:

p@kcikLie said...

salam, takpe layan game tp jgn melalaikan kewajipan yg sepatutnya...sama cm ank2 PCL..game maniaak jg...sometimes out of control.

Syipak Bonkers said...

gaming je kan ? hish kamu nih. hee

Amna Jia said...

pakcik Lie (PCL) : disamping menghadap laptop siapkan tugasan, sambil2 tu kena layan game ni. baru seimbang :D

insyaAllah yang wajib tu tetap diutamakan :) TQ

bongkers comel : hahaha, mcm tak biase ajer miss syipak :D

Afiqah Sanusi said...

'Bak kata adik aku'
Ada bape org adik? haha

♥ηαβειια♥ said...

eyh macam best je game yg pas nanny mania tu. pe name gmae tu? nk donlod la nnt.

Amna Jia said...

Iqah : awak jgn mengada.. belasah nak ? adik angkat pun ramai ;D haahha..

nabella. nannymania. saya dpt dh siap sume folder n code.