sejarah

Breaking Scout !!


assalamualaikum

suka ! tertarik ! teruja ! kembang-hati ! beeerrrrr !
tau dak, arini ak sangat seronok dueronok...
mimpi ngeri & pojokan nafsu blatak yang selama ni
pikir benda-benda negatif benonye tersangkal!! salaa..
tak sangka, mcm ni rasanya bergelar little scout
* tiutt gilee..

alhamdulillah, kini sekali lagi ak sedar yang
setiap perkara yang berlaku ada hikmahnya
THANK YOU ALLAH for create the journey true

hari ni 2 jam 30 minit ak mengENJOYkan diri
bersama-sama team member yang lain dlm PENGAKAP
sesi pengenalan kepada pengakap pagi tadi best
pendekatan pensyarah, Cik Haslinda Saad mmg sempoi
* eherm, klo cik baca jgn lupa plus5 utk buku log saye :D

paling best bile kami semua berpakaian full-uniform
semat gilee ! berbangga ak jdi ahli unit ni COZ
3 unit lain nampaknya pakai T-shirt saje arini..
* nampak berdisiplin diSITU. yeeaa


p/s : utk hari ni tak sempat nak tangkap foto kenangan 1st day. tapi utk post yang kemudian-kemudian insyaAllah ak update pix kamik seteam pakai uniform. sumpah comey....

4 comments:

mardhiah ismail (: said...

macam seronok je bunyiknye walaupon tak tahu cerita hujung pangkal :)

Gentleman Frog said...

salam,

ashik citer pengakap je, ada sesiapa yg diminati ke kat situ?

Nana Sanusi said...

pengakap????

Amna Jia said...

mardhiah : sy pun baru nk berjinak-jinak mardhi :)
more to discover . haha

cikgu man : tgh excited skrg ni. tu yg asyik duk ckp pasai scout -.-''

nana : aah. this sem ada kursus kokurikulum :D