sejarah

Contest Mimik Muka Menarik

Assalamualaikum



Information  : 

Firstly, trima kasih pada emy sbb tag ak.
Setidak-tidaknya dapat juga ak belek album-album gambar kt folder.
Hahaha.. thanks again.
Secondly, thanks to owner blog 6 September sbb anjurkan contest ni.
sangat menarik sis :)

So, this is my picture

- saya yang berjersi WD -
 Tajuk yang sy bg kt gmbar ni 'the emo of player'
haha, gambar ni telah dirakamkn oleh seorg shabat (tak pasti siapa)
tapi yang sure semasa FINAL bola jaring
semperna Karnival Bola Jaring di IPG Kampus Teknik, Cheras.
Surely, tak pasti apa sebab ade reaksi mcm ni masa sy main
barangkali sebab nak bagi isyarat kt C (center) kat tengah utk bagi bola.
Heheh, selain tu, mybe sbb terlebih teruja 
pasal kumpulan kami dh mendahului mata dalam permainan
Kunun leh menang dlm game nih. Lastly kami johan. alhamdulillah..

Nak TAG juga lah.. :
Wani Gagah
Kesengalanyaamat
Gentleman Frog

10 comments:

emy'n said...

salam kak, sila letak banner contest di side bar kamu.. huhu.. ;)) nice pic :DD

pemadam said...

ap mksd aok ?
banner contest tu yg ad gmbar 9 september eh ? okeh2.. saya edit yaww~ TQ

Gentleman Frog said...

Salam,

amboi comeinya, bila nak posting?

pemadam said...

man : huhu. biasa2 saje. trma kisih
insyaAllah posting awal 2014 :) masih banyak yang perlu belajar.

. z a w a n i . said...

tq tag !

pemadam said...

wc si gagah :]

kesengalanyamat said...

apa nie??? mcm mane nie?? xpaham lor adehh... lol

emy'n said...

yg ade gambar tuan pye blog tu.. hehe.. n put ur link contest ni kt comment die k.. :)

pemadam said...

sengalyaamat :

masuk kontes ini yang.
tag mean, awk kena buat benda yang sama mcm saya buat.

cari gmbr2 mimik muka thebest :D

pemadam said...

emy : aah, dh betulkan. thanks babe