sejarah

2011

 assalamualaikum


tinggal kurang dari 30 minit lagi kita akan masuk ke tahun 2011
terasa cepat masa berlalu. rasanya baru je sambut awal tahun 2010
walau cmna pun, 2010 akan kita semua tinggalkan kan..
semuanya akan kekal menjadi sejarah dan pasti diingat sentiasa

alhamdulillah, sepanjang setahun berada dalam 2010 ni,
macam-macam perkara & pengajaran ak dapat.. sama ada duniawi
mahupun yang berkaitan dengan alam yang kekal abadi..
semoga segala perkara yang ak lakukan diberkati-Nya, amin..
korang juga kan ? syukurlah..

then, ak nak ambil kesempatan untuk ucapkan 
SELAMAT  TAHUN  BARU 
 2011 
* padahelnyee dalam kalender Islam dah lepas pun :D

harapan ak, semoga semua azam tahun lepas yang dh tertunda tu
dapat ak capai tahun ni. hehe.. btw, korang pun sama yer. yang dah
tertinggal tu bawak-bawak la langsaikan.. karang kempunan..
same goes to azam tahun 2011 yang akan datang ni Okaay ! 

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hapy new year!

jia said...

miss anisa HT : terima kasih
selamat tahun baru 2011
happy discovery !!

Anonymous said...

HAPPY NEW YEAAAAAAAAR!:D

Gentleman Frog said...

salam,

selamat tahun baru masa makin pantas tahun ini harap dapat catch up

sya pon cikgu pemulihan khas :)

RETURN TO SANDAKAN

Amna Jia said...

anymos : salam tahun baru :)

Amna Jia said...

cikgu man : insyaAllah.. cikgu juga ya :)

subhanaAllah.. sungguh berbesar hati dpt tahu tu. di sekolah mana ?