sejarah

Barakallah Cg.Fiqah & Cg.Dhia'


Assalamualaikum wbt. 


Syukur kepada Allah swt kerana masih melimpahkan rezeki untuk kita semua menghirup udara yang nyaman saat ini. Alhamdulillah... :')

Perasaan berada bersama keluarga sempena CNY kali ni sangat terharu dan gembira. Agaknya kesan daripada kesibukan menjalani praktikum sejak Januari lepas.*kepada yang tidak dapat pulang bercuti, selamat menjalankan tugas ye.. insyaAllah pada masa akan datang ada rezki untuk bersama family.

Dalam shortpost kali ni, saya nak tujukan ucapan tahniah pada classmate selama hampir 5 tahun setengah di IPG yang telah menamatkan zaman bujangnya, Cikgu Fiqah.

BARAKALLAH.. 


Nur Afiqah Baser,
selamat menjadi zawjah yang solehah
patuh pada suami, ibu bapak, mak abah & soon jadi ibu yang baik k
kami semua kump. PBM kohort 2010 sentiasa support kamu
insyaAllah both of you be together & our friendship lasting till The Jannah


to Cikgu Dhia'
sayangi fiqah sebagaimana ibu & ayah menyayangi dia :)
semoga kalian dikurniakan berkat & zuriat yang soleh & solehah, amin..




Date-10Febuary2013
Vanue- Taman Meru 3C, Ipoh


8 comments:

ZWAN SABRI said...

seronok tgk gmbaq org kawen.. :)

ZWAN SABRI said...

seronok tgk gmbaq org kawen.. :)

alyaclumsy said...

bestnya.. bila lah turn kita plak, miahaha

Princess Feyqa said...

tahniah ckp dgn kwn awk :)

amna said...

insyaAllah saya sampaikan..

Syazana Zainn said...

what? kat meru 3C Ipoh?


seriously???


sangat dekat dgn umah kite. hihi


:D


kite kat area kilang carsem tu jek.

zulhilmi tempoyak said...

tahniah semua...

tahniah jugak jia... heee

whitecappuccino said...

tuan pnya blog punya turn bila pulak? tahniah buat mereka.