sejarah

Pelik Tu Unik Okay..


assalamualaikum


Dah lama dah nak buat entry koleksi gambar ala-ala blog Sah dan Tak Sah dll
so, hari ni I'm made it !!  apa pun, mula-mula nak credit untuk mr google
atas gambar-gambar yang telah di sponsor, secara paksa kepada cik amna ^^


untuk yang betul-betul gemo coffee
*lepas minum le kutis bean tetepi mug tu :D

 
meat's cup collection

 
yang bukan bertompok tapi 'se' je...


 
 kalau yang ni ade yang nak ke ? gelimat..

 
heart's symbolic


 
iron man 

 ni favorite ! best kot.. multitask gtu
 
 ouch.. berkira-kira gak nak upload yang ni tapi takpe la..
*pandang sekali ja na..

 
 lens coffee mug


tak kiralah apa cara, teknik, perihal apa pun yang kita gunakan dalam
membiaskan idea yang kita ada, berbanggalah dengan hasil kerja anda..

Pada orang lain ia nampak buruk atau hodoh, akan tetapi ingatlah
bahawa bukan semua manusia, kita dapat puaskan hati mereka ^^






p/s : terima kasih to my sis, nana atas hadiah yang awesome sangat !
malam ni baru jia sempat rasmikan len's mug tu..
nescafe tu bertambah sedap dengan saduran aluminium mug tau ^^
thanks gak utk strawberry delivery tadi.. masam tpi BEST 


40 comments:

AfiekJibril said...

ish yg daging dgn part kencing tu...bluekkk..haha

muhamad hanif said...

cehcehceh,

na tunjuk mug baru rupanya..


AAHAHAHAHAHAH

aiEz said...

lens coffee mug!!

*itu sangat superb,kreatif..wah,besh klu ad mug tu,xde dlsr ad lens pn jd la..heh..;)

fathiahRAIHANA said...

heart symbolic tu unik la , hihi

ILA HonEyBuNNy said...

sangat unik la...

ila suka tol tengok benda2 unik neh...heheh

amna said...

ASSALAM ^^

MR. AFIEK : huhu.. kreatif la tu ^^

MR. M.HANIF : interframe hadiah besday tnda terima kasih to kakak la.. haha

MR. AIEZ : kreatif sgt! first time saya nampak mug ni di Times Square, KL. best sgt!

MISS FATHIAH : tu utk isi minuman mahal2 yg kita nak minum pun sayang2! ^^

MISS ILA : best kan, tapi kan.. benda2 unik cmni kalau jual pun payah nak dpat yg murah2 :(

BW THEN.. :)

saya bukan tomato said...

errkk unik mmg unik .. tapi pengotor tu tamo la wpun hakikat cawan tu bersih .. hehe

Miecyber said...

Ada cup yang pelik dan tak sanggup nak gunakan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Betul2 unik..yg x tahan gelas bentuk tandas tu..ada ke org nk minum dr gelas cam tu..hehe.. ;)

amna said...

MISS BUKAN TOMATO : hehe.. kalau yg overdosee tu kita abaikan ^^

MR. MIECYBER : yang mana satu tu?? :D

SIS LILY : pastu nak nak buat air milo, nestum or nescafe susu kan, mmg tak lalu cakap ~.~'' hehe

WidadCutieyGirlZ StorY said...

kalu aku dah geli minum yang bentuk tandas tu..hahah

mykhalis said...

blog sape sah dan tak sah tue?hehe.. memang ada jual ke lens mug tu.. berapa ringgit n kat mana ek jual?

amna said...

MISS WIDAD : haha.. tapi kan bersih dok.. :D

Nana Sanusi | AKUaesthetic said...

hehehe.. same2.. wish u a very belated besday.. ;)))

misSbLurRy said...

meat tue x slere den
yg lain ok g

shedameor said...

geli gile yang bentuk jamban tuu.

amna said...

MR. KHALIS : ntah yer.. blog siapa lah yang best sgt tu :) ada jual! kt kedai ORANGE, ts.. ehe

SIS NANA : ohyeah! u too dear ^^

MISS BLURRY : sama la, tapi meat tu bukan meat betul pun. tekstur je gempak ^^''

MISS SHEDA : lucu la. kalau cik amna tak kisah pun nk guno tapi jgn air milo or choco2.. haha

aleen aiden said...

pergh,style gilak lense coffe mug tuh.mane nak carik?!hu3

dill said...

comel ya mug amna :)

dill.

cik sakdi said...

jamban, not bad, unik, khekhek

bunga said...

hahaha..ada motif rupanya ni..hahaa..nak tunjuk yang dia punya rupanya..hehe..

syrupmasin said...

haha..style la cawan macam tuh..baru enak berkrim nk minum :D

amna said...

ASSALAM :)

MISS ALEEN : tadi saya jalan di TS, kt Kedai SJ (kedai cenderahati warna orange orange tu..) ada pelbagai jenis saiz ^^

MISS DILL : hehe.. dah lama mengidam nak miliki, tak sangka kakak nak bagi :'] syukur..

CIK SAKDI : unik sangat tu... tak pernah jumpa di pasaran KL lgai :D

MISS BUNGA : ha, tudia.. actly nk buat entry thanks utk kakak yang hadiahkan mug tu tapi tak tau cmne nk tulih. so, yg ni terbaek ^^''

MR. SYRUPMASIN : berkrim disukai ramey gtu.. huhuhu

BW THEN ^^

Syazwani Amira said...

woww sgt unik ;)

amna said...

MISS SYAZWANI : suka3!

Papa Mifz said...

mug yg 1st tu sgt unik...mano nak cari..papa mifz ni peminat setia nescafe...:)

amna said...

MR. PAMIFZ : hehe.. kalau yg tu tak tau la jual ktne.. kalau kt kedai2 ala2 hallowed ade tu.. huhu. tak pun magicshop

amna said...

MR. PAMIFZ : hehe.. kalau yg tu tak tau la jual ktne.. kalau kt kedai2 ala2 hallowed ade tu.. huhu. tak pun magicshop

amna said...

MR. PAMIFZ : hehe.. kalau yg tu tak tau la jual ktne.. kalau kt kedai2 ala2 hallowed ade tu.. huhu. tak pun magicshop

iMBobo said...

mmg pelik2 gmbr ni hehe..i love coffee! :)

amna said...

MR. BOBO : hehe.. i am tea lover ^^

schaze zainn said...

stylo la mug lens tu..

nak sebijik bleh? ahha

amna said...

MISS SCHAZE : boleh cari di kedai cenderahati SJ (orange2..)

amna said...

MISS SCHAZE : boleh cari di kedai cenderahati SJ (orange2..)

cha zainol said...

hahaha. motif tercapai. kau nak tunjuk mug baru kan? ngeee~

amna said...

MISS CHA : entri utk ucap tq pada sis yg beri mug pada saya ^^''

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia berkenan dengan yg favourite tuuu . siap boleh letak biskut nooo .

Nurnajwa said...

Nak jgakkkkkkkkkkkkkk! Yg lens mug tu T^T

Abang Stalker said...

show oFF rupanya..hahahah ;))

cantik3!nk mug mcm tu jgk bole?

besday abg da nk dkt ;) *mke x segan.haha

amna said...

ABG. STALKER : bukan nak show off bena.. tapi nak buat entry to sis yang beri hadiah ni *meh berbaik sangka ^^