sejarah

best

assalamualaikum

hari khamis lepas, tanggal bahagie buat classmate aku COZ
akhirnya lepas jugak beban kt bahu2 yg dh sedia labuh kami ni
4 buah assgnmnt BESO dah submit. legaaaa sangat-sangat sungguh
then so, kami pun pe lagi. pas submit je pada lecturer trus plan nak
kua layan movie. tapi takde la sume sekelas kua. just bbrape org
yang mmg setia dan open je yang ikut kuttt. okaay, stop.
let's start the story picture. yeeha. nothing much, just simple shot :

  first time menunggu orang lain. biasenye org lain yang tunggu aku. hahaha.. 
cm bese la, kalo nk kuo mesti kami akan stay kt pondok pak guard. time tu decide nk
ambil cab terus ke TS. yeahha. two taxi for sure :)


 sampai-sampai TS je dah dekat kul 3. terus p cari tiket then gerak ke
Taste of Asia (again...yaw..) for lunch ! yehaa.. sedap berbaloi laarh juga~
nah, picture lain time makan..

  





hari tu jugak kami sempat layansss | LIMITLESS !
rating : 4 starr doott

lakonan Bradley Cooper.Abbie Cornish | sumpah comei je
cite ni mengisahkan seorang lelaki (mora) & kisah hidup dia & NZT
NZT ??? NZT tu dadah yang dah banyak gile tolong dia bina kekuatan
dalam diri untuk terus berjaya dalam hidup.. NZT! oh yeaah.. best2!

p/s : now, nak buat buku log ! banyak note kete salin. diulangi SALIN.
no typing, printing, pasting . grrr! isnin ade test pengakap -.-''

8 comments:

Ihsan Arifin said...

fuyooo cam sedap tapi asal cam xtau ade tmpt mkn tu ek?

amna said...

cikgu : tempat ni satu level dgn KFC times square. berhadapan dengan kedai kasut kolor OREN depan askelator :D

Ihsan Arifin said...

cop kfc kt level bwh. kedai kasut kedai kasut hmmm nk try ingat. siryes cam sedappppp

DiriKu said...

waaaaaa.....memang comel kan hero tu!!!heeee XD

amna said...

Diriku : hehe. sangat. nk-nak penampilan terakhir. machoss habeh ;D

amna said...

ha, x ingat kedai kasut tu, tpi warna oren betui kedai tu

Ihsan Arifin said...

okay bereh bereh nanti try usya. lapaq ni ;D

amna said...

try ye cikgu. unik cara bayar dia. lain daripada foodcourt lain2. hehe. jp, cikgu maktab mana?