sejarah

Amirul !

assalamualaikum

alhamdulillah.. hari ini dalam sejarah aku melompat palang depan warga IPT Teknik
rasa macam tak pernah ada dalam senarai impian dan wishlist aku melompat palang nih
btw, dalam acara melompat palang ni aku telah tewas dengan teruk but kalah bergaya
hahaha.. pelompat paling huduh (takde skill maa.. tangkap muat saje)
tapi yang aku nak cecite ni pasal AMIRUL ! ouh no.. sejak duemenjak ni selalu aje
dekat dengan manusia yang bernama amirul. ntah ape musim agaknye ^^
tapi amirul yang aku pinpoint ni amirul comel! sangat comel!! kan amirul kan..

nah, tengok la gambar amirul comel :
tengah excited nak mengeja suku kata yang baru belajar 

first time jumpa amirul yang otw masuk kelas dengan kawan-kawan

amirul ni sangat comel. muka dia sangat gebu, cerah & montel ! 
then, dengan kepala dia yang botak tu, sape tak tertarik.. dah mcam 
shoilin-shoilin little dalam cite kungfu zaman 90-an. hehehe...

p/s : study molek amirul !

5 comments:

WidadCutieyGirlZ StorY said...

amirul!!ank murid kesygn ker..heheeh

Nana Sanusi | AKUaesthetic said...

amirul!!kepala botak, peyut buncet, gigi rongak..hihihi..

amna said...

widad : belum jadi anak murid lagi. jumpa masa buat lawatan ke SK Putrajaya ^^

nana : comel sangat! speck tebal kuuut

syaida farhana khaled said...

hahah
skandal meh ?

amirul ni ad masalah apa ?
rabun ?

amna said...

anna : amirul lain takmen la. hahaha. mirul ni rabun kronik kot. lain mcm je ak tgk~