sejarah

Study


mood of study


final dah dekat sangat..
tapi banyak benda tak habis telaah lagi. duduk di maktab ni banyak kawan
so banyak la aktiviti yang akan aku lakukan yang bakal melambatkan
proses penelaahan aku untuk final.
So, bagi clear sume benda yang handak dibaca, aku decide
..:BALIK RUMAH:..

Di rumah environment lain. Ada bilik sendiri & ada suasana aman
So, leh fokus dalam pembacaan. Almaklumla duk di hostel
sikit2 dengar orang gelak, kejap lagi dengar orang jerit. macam2 ragam
huhu.. actually, nk belajar ni tengok org juga. ada yg lebih selesa
belajar dalam suasana aman & diam. ad yg sambil mendengar radio
dan macam2 lagi.

petang ni aku akan balik.. naseb abah & ma bagi :)

Aku akan cuba sedaya upaya untuk belajar
elak tv, elak computer & elak berborak dgn adek.
yes! i can do it! can do it! hahaha

~~ good luck for final ~~

3 comments:

hasfyeirah said...

aha...good girl! Wat strategi baru. Nak study kat hostel mmg payah, sribu satu bnd ada dpn mata..so, girl..good luck n pray 4 me 2!

airie said...

chaiyok2 cikgu....

pemadam said...

faeza--> tu la, dah naseb org x leh blaja kt ostel. terpaksa balik wlaupun xda fulus. hhuhu insyaAllah. i'll pray for u :)

airie--> thanks airie. gud luck to u too~